Csernus doki újra megnősült
2017-02-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Csernus Imre (50) negyedjére is megházasodott! A pszichiáter titokban mondta ki a boldogító igent kedvesének. Csernus eddigi kapcsolatai eddig mindig zátonyra futottak. Első feleségét önéletrajzi könyve szerint például azért vette el, mert egy egyetemi csoporttársa szerint csak nős emberként válhatott sikeres orvossá – a nász így nem is tartott sokáig. Másodjára is kimondta a boldogító igent, ám a viharos kapcsolat meghökkentő dolgokat tartogatott.2004-ben harmadszor is nősült, amikor elvett egy hat évvel fiatalabb nőt, aki hat év után, Hagyó Miklós egykori főpolgármester-helyettesért hagyta el őt. Ez annyira megviselte a szakembert, hogy csak vidékre költözése után, Noszvajon talált újra magára.

2015-ben ismerkedett meg a Madách Színház nála húsz évvel fiatalabb egyik alkalmazottjával, akivel szerelembe estek. A nagy korkülönbség ellenére boldognak tűntek, ám Csernusnak végül ez a kapcsolata is véget ért. Most azonban úgy tűnik, a pszichiáter ismét boldog, sőt mi több, ismét összekötötte az életét választottjával – bár kapcsolatát nem veri nagydobra.

„Úgyis kinyomozza, úgyhogy inkább elmondom, ez a negyedik házasságom” – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában. Ugyanitt a pszichiáterből lett borász édesanyja, Anna elismerően nyilatkozik fia párjáról.

„Boldognak tűnik, felesége nagyon kedves, benőtt már a fejük lágya – mesélte az asszony, aki szerint fiát a harmadik házassága viselte meg leginkább. – Imre nem nagyon avat be a magánéletébe, ezt is utólag osztotta meg velem.” 

Forrás: Blikk