Valaki hall engem - Mozipremier
2022-12-21  /  Szerző:   /   Ajánló

Engedd, hogy Párizsba repítsen ez az elragadó romantikus film!

 A Valaki hall engem gyönyörű és megható történet, amely egyszerre megríkat és megnevettet. A karácsonyi időszakban tökéletes, tartalmas kikapcsolódást nyújt remek színészi alakításokkal, a francia filmekre jellemző helyzetkomikummal és finom humorral, és a végére a meghatottság könnyei is kicsordulnak. Ettől a filmtől mindenki jobban érzi majd magát!

Az ötvenes éveiben járó párizsi történelemtanárnak, Antoine-nak rá kell döbbennie, hogy nagyothall, ezért visszavonult életet kezd élni. Claire nemrég özvegyült meg, és kislánya, Violette apja halála óta nem szólalt meg. A nő ideiglenesen a húgához költözik a gyerekkel, ahol a szomszédban lakó Antoine lakásából átszűrődő hangos zene egyre jobban idegesíti. A kezdeti heves ellenszenv után azonban elkezdik jobban megismerni egymást, és találkozásuk mindhárom ember számára új ajtót nyit a világ felé.

Ez a könnyed, mégis mélyre menő, varázslatos francia film egy igazi párizsi történetet mesél el sok civakodással, könnyekkel és nevetéssel. Megmutatja, milyen kockázatokkal és jutalommal jár, ha szembesülünk saját sebezhetőségünkkel. A vicces és megindító alkotás legfontosabb üzenete azonban az, hogy sosem késő megtalálni a boldogságot!

Valaki hall engem: Bonyodalmak és szerelem francia módra – december 22-től a mozikban!

Nézz meg a film előzetesét!