Vajna Timi jövőre már a kisbabáját szeretné a kezében tartani
2022-05-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vajna Timi nemrég bejelentette, hogy végre megkapta az amerikai állampolgárságot. Nagyon régóta él külföldön, rengeteg lemondással járt az, hogy idáig eljusson, például számos fontos családi eseményt hagyott ki. Visszaemlékezett néhai férjére is, elmondva, milyen sok időt kellett külön tölteniük, hiszen Andy Vajna főleg Magyarországon tartózkodott utolsó éveiben.

- Tegnap végre magyar–amerikai állampolgár lettem, de a szívemben mindig magyar maradok ???? Igaz, megtörtem a családi vonalat és lehet, hogy a gyerekeim és az unokáim már kizárólag Amerikában fognak élni, de az is lehet, hogy inkább Magyarországot választják majd. Ez a 9 év nagyon sok lemondással, fegyelemmel és kitartással járt. A covid is lelassított mindent.. Nem láthattam Andyt, a családomat, a szeretteimet, a barátaimat, az állataimat… Nem követhettem végig a kis unokaöcsém fejlõdését (csak Facetime-on keresztül), nem lehettem ott a keresztapám temetésén, nem tudtam elvállalni a kedvenc tévéműsoromat a Dancing with the Starst, nem ölelhettem meg a drága nagyszüleimet, nem ünnepelhetem meg a nagypapám 90. szülinapját (passportra való várakozás miatt), nem ehettem finomakat, nem mehettem színházba, nem kirándulhattam a Bükkben, és még sorolhatnám, de mégis biztonságot nyújt, hogy amerikai lehetek, főleg ebben a mai világban... csak az adó ne lenne itt közel 50%. Amit a médiában olvastok, az nem mindig igaz sőt... Nagyon köszönöm, hogy vagytok nekem és hogy ennyien gratuláltatok. Remélem, jövő ilyenkor már a kisbabámat tarthatom a kezemben az amerikai zászló helyett – írta Timi a posztjában.

Timi már keresztanyuka, hiszen a testvérének már van egy kisfia, sőt, hamarosan kétszeres nagynéni lesz a modell, hiszen úton van a második baba is.

Egy biztos, Timi csodásan mutat babával a karjában, jövőre pedig talán már a saját gyermekét tartja majd ilyen büszkén.

Forrás: Blikk