Vajna Tímea üzlettárs lett új párjával
2020-03-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Egyre szorosabbra fűzi kapcsolatát Vajna Tímea (37) új párjával, Zoltánnal. Az özvegy Andy Vajna (†74) egyik jóbarátjával, egy milliárdos örökössel jött össze, és már nem is titkolják szerelmüket.

 

Tímea igazi támaszra lelt, hiszen a munkában is együttműködnek, üzlettársak lettek budapesti japán éttermükben.

A pár olyan videót osztott meg az özvegy Instagram-oldalán, amelyben megcsókolják egymást, Tímea pedig „szerelmemnek” szólítja a férfit. Az üzletasszony szívében a gyász még nem múlt el, többször ír arról, mennyire hiányzik neki az egykori kormánybiztos, de úgy tűnik, egy évvel a halála után megpróbálja újra megtalálni a boldogságot. Ráadásul hisz abban, hogy „a volt férjén keresztül ismeri meg az új kedvesét” – mindezt egy jósnő mondta neki korábban, és úgy tűnik, be is teljesült. A pár jelenleg Kaliforniában él, élvezik a napsütést és a naplementét a tengerparton, ebből szintén megmutatott jó néhány romantikus pillanatot közösségi oldalán az özvegy.

 

„Köszönöm, hogy segítesz nekem lelkileg... Sosem gondoltam volna, hogy a barátságból kialakulhat egy olyan mély kötelék, ami megérint és átfordulhat egy teljesen más irányba” – írta március elején Timi. A legtöbb időt a malibui Nobu étteremben töltik, ami nem véletlen, hiszen Zoltán jó ismeretséget ápol a helyi tulajdonossal, akivel most már nemcsak barátok, üzletfelek is. Tímea ugyanis szintén egy friss posztban árulta el, kedvese lett Andy Vajna éttermének, a magyarországi többségi tulajdonosa.

– Andyvel tárgyalt Zoli már korábban, és hónapokkal ezelőtt engem is megkeresett, hogy érdekelné a Nobu Budapest. Mivel jól ismeri az étteremlánc amerikai tulajdonosát, így örömmel dolgoznának vele. Befektetne és megújítaná a helyet belülről, hogy még fiatalosabb, trendibb legyen. Jelenleg az étterem ügyeinek az átvilágítása folyik, és azután Zoli eldönti, megveszi-e az éttermet vagy csak valamennyi tulajdonrészt – nyilatkozta korábban az özvegy a Blikknek. Azóta tehát az üzletet is nyélbe ütötték és a kapcsolatuk is kibontakozott.

 

Sokszor elmondta, az Egyesült Államokban szeretne új életet kezdeni, végül január végén elköltözött a budai luxusvillából, ahol Andy Vajnával éltek együtt. Timi egyrészt szeretné maga mögött hagyni a múltat, másrészt férjének tett ígéretét tartja be azzal, hogy megszerzi az amerikai állampolgárságot.

– Hiányozni fog a villa, hiszen életem legmeghatározóbb éveit töltöttem ott Andyvel – mondta korábban a Blikknek.

Forrás: Blikk