Vajna Tímea túl van az endometriózis műtétjén
2024-04-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Vajna Timi testén örökre nyoma marad az endometriózis következtében történő beavatkozásnak.

Vajna Tímea saját magát hibáztatja, amiért 37-38 évesen még úgy gondolta, ráér a családalapítással, viszont lelkileg akkor nem volt felkészülve rá. 40 felett azonban már jóval nehezebb teherbe esnie minden nőnek, és ezzel ő is szembesült, hiszen mint mondta, igazi mélyrepülés volt az elmúlt néhány éve ezen a téren. A 41 éves üzletasszony bármennyire is szeretne kisbabát, már maga sem tudja, megadatik-e valaha ebben az életben neki az a csoda, ami a gyermekáldással jár. Fájó szívvel mondta ki: feladott minden reményt ezzel kapcsolatban.

A modell kitartóan próbálkozott annak érdekében, hogy megfoganjon a szerelmük gyümölcse a párjával, így számos hormoninjekció, sikertelen lombikprogram, kezelés és beavatkozás van a háta mögött. Timi korábban többször is beszélt arról, hogy endometriózissal küzd, ami miatt műtötték is, illetve több cisztát is eltávolítottak a petefészkéből. A lombikprogramba a 2021 nyarán végzett operációt követően vágott bele, amelynek a mai napig megvannak a nyomai a testén.

A barna szépség igyekszik felhívni a figyelmet a késői gyerekvállalás veszélyeire, hogy más nők ne kerülhessenek hasonló helyzetbe, így most ismét megmutatta egy sebezhetőbb oldalát és a korlátozott ideig megnézhető Instagram-történetében. Egy bikinis képet osztott meg magáról, melyen szívekkel karikázta be a műtét után megmaradt hegeket.