Utazás a Lelked körül - Peller Mariannal – Interjúsorozat: Liptai Claudia
2023-07-12  /  Szerző:   /   Párkapcsolat

Randivonal támogatásával folytatódik Peller Mariann - Utazás a Lelked körül című, nagysikerű interjúsorozata, amelyben közismert emberekkel beszélget hitről, lélekről, a kézzel meg nem fogható, megmagyarázhatatlan dolgokról. Arról a világról, amely mindannyiunkat minden pillanatban körülvesz, és amely a szívünkön, megérzéseinken keresztül igyekszik felvenni velünk a kapcsolatot. A misztikum és a földi élet rejtelmeinek kutatása átsző minden beszélgetést, amelyek célja, hogy közösen új felfedezéseket tegyünk, hiszen minden embertől tanulhatunk valami újat.

Az évad utolsó adásában Peller Mariann vendége Liptai Claudia színművész, műsorvezető volt, egy igazi példakép sokunk számára, aki nem tartja magát spirituálisnak, de nagyon szeretne hinni. Hinni abban, hogy az élet nem a halállal ér véget és hogy az emberek nem véletlenül érkeznek meg az életünkbe.

Nézd meg az interjút, amelyből megtudhatod, hogy Liptai Claudia miért képtelen elfogadni a megfoghatatlant, miért akarta átformálni minden korábbi partnerét, és mit hozott magával az előző életeiből.