Utazás a Lelked körül - Peller Mariannal - Interjúsorozat: Kocsis Tibor
2023-07-04  /  Szerző:   /   Párkapcsolat

A Randivonal támogatásával folytatódik Peller Mariann - Utazás a Lelked körül című, nagysikerű interjúsorozata, amelyben közismert emberekkel beszélget hitről, lélekről, a kézzel meg nem fogható, megmagyarázhatatlan dolgokról. Arról a világról, amely mindannyiunkat minden pillanatban körülvesz, és amely a szívünkön, megérzéseinken keresztül igyekszik felvenni velünk a kapcsolatot. A misztikum és a földi élet rejtelmeinek kutatása átsző minden beszélgetést, amelyek célja, hogy közösen új felfedezéseket tegyünk, hiszen minden embertől tanulhatunk valami újat.

Az újabb adásban Peller Mariann vendége Kocsis Tibor énekes volt, akit egy ország szeret, tehetségéért, szerénységéért, jóemberségéért. Azt azonban kevesen tudják róla, milyen fájdalmas veszteséggel kellett tizenévesen szembenéznie.

Nézd meg az interjút, amelyből megtudhatod, hogyan az énekes miként tudta gyerekként feldolgozni a gyászt, milyen hatással volt ez az egész későbbi életére, és hogy szerinte miért kellett mégis mindennek úgy történnie, ahogy.