Újra együtt Tusup és Katinka
2018-03-20  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Váratlan fordulat: lehet, hogy még nincs vége Hosszú Katinka (28) és Shane Tusup (29) házasságának!A háromszoros olimpiai bajnok úszónő és amerikai edző-férje hosszú időt követően ismét közösen mutatkozott, a hétfő délelőtti edzés után együtt hagyta el a Duna Arénát.Bár az előjelek háborúskodást sugalltak a felek között, tegnap kedélyesen beszélgettek, nevetgéltek a létesítmény előtti lépcsőn. Igaz, külön kocsival távoztak, de lehetett érezni, minimum baráti a viszonyuk, nincs köztük harag. Árulkodó, hogy Tusup továbbra is hordja jegygyűrűjét.November vége óta más utakon járnak, hogy min vesztek össze, azt továbbra sem tudni. Már a decemberi rövid pályás Európa-bajnokságon is Tusup nélkül szerepelt Hosszú, aztán a karácsonyt, majd a szilvesztert is egymástól távol töltötték. Külön laknak, Hosszú trénerként sem számít férjére – csak papíron –, mással készül, és beadta a válókeresetet is.

A jelek most mégis arra utalnak, azon dolgoznak, hogy megmentsék válságban lévő házasságukat. Ahogyan azt korábban megírtuk, szüneteltetik válóperüket, ráadásul Hosszú nagypapája, Bakos László megerősítette, szerinte nem elképzelhetetlen, hogy a pár kibékül.– Egyáltalán nem biztos, hogy eggyel kevesebb családtag lesz nálunk. Azt gondolom, sikerül majd nekik, hogy rendezzék a dolgaikat. Az idő mindent megold – mondta Bakos a Story magazinnak.

– Majd Katinka eldönti, hogy kivel eddzen, s mi a jó neki. Rá lehet bízni nyugodtan, hogy trénert keressen magának. Öt évig keményen dolgozott, jó is, hogy abbahagyta egy időre. Végre pihen, ez még a hasznára is válhat.

Hosszú még a januári Év sportolója-gálán beszélt magánéleti kríziséről.– Rengeteg érzelem és élmény ért minket az elmúlt öt évben. Mindketten elfáradtunk picit. Megpróbálunk kicsit visszavenni és a háttérbe vonulni, ami nem nagyon sikerül manapság – mondta Katinka. – Próbálunk kis időt szakítani, külön-külön és együtt is. Az egymásra figyelés időszaka jön most. Együtt dolgozunk a megoldáson.

Hosszú Katinkát és Shane Tusupot több mint két hónappal ezelőtt, még január 8-án fotózta le együtt a Ripost. Akkor a fiatalok közösen hagyták el a Duna Arénát. Beszélgetve távoztak az uszodából, ezt követően viszont mindketten külön autóba szálltak, és hajtottak el a létesítmény parkolójából.

Forrás: Blikk