Újabb híres babák születtek
2018-01-24  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Alig néhány óra elteltével két ismert férfi is karjába vehette újszülött gyermekét. Vastag Tamás (26) fia hétfőn, Cookyé (48) pedig kedden jött világra. A két apuka fürdik a boldogságban, a picik és anyukáik is jól vannak.

A Blikk úgy tudja, az énekes fia a Péter nevet kapta, és már a tejfakasztót is megtartották. Vastag kedvesével hétfő reggel ment be a budai kórházba, és este lett meg a baba. Vastag Tamás immáron másodszor lett édesapa, hiszen nagyobbik gyermeke, Samu két évvel ezelőtt látta meg a napvilágot.Cooky kedvese, Debóra (21) kedden alig két óra alatt hozta világra Kevint.– Hétkor elfolyt a magzatvíz, 9:05-kor pedig meg is született a fiam – büszkélkedett a Blikknek Cooky, aki reggel éppen élő adásban volt Balázséknál a Rádió 1-en, amikor be kellett szaladnia a szülőszobára, ugyanis apás szülés volt, végig Debóra mellett lehetett.

– Elképesztő élmény volt ott lenni. Egyszerűen fantasztikus érzés volt, soha nem felejtem el ezt a pillanatot, nagyon boldogok vagyunk – ismételte az örömittas rádiós műsorvezető apuka, majd hozzátette, nincs sok ideje beszélni, éppen csak hazarohant egy-két holmiért, amit kedvesének visz be a kórházba.

– Szerencsére minden rendben ment, könnyű szülés volt. Emellett Debóra egy igazi hős, nemcsak az elmúlt kilenc hónapban, hanem a nagy pillanatnál is erős maradt, nagyon büszke vagyok rá. Az anya és a baba is jól van, Kevin egészséges, gyönyörű baba, 55 centiméter és 3140 gramm – tette hozzá Cooky.

Kevin érkezésére már minden készen áll otthon, a babaszobát berendezték, a baba és a mama pénteken mehet haza. A francia szár­ma­zású DJ Debórával két éve alkot egy párt, s a családalapítás mellett már a házasságkötés is szóba került. A Blikknek néhány napja úgy nyilatkozott, a pici érkezése után jöhet a lánykérés is.

Tabáni István is apai örömök elé néz! A Csillag születik egykori felfedezettje születésnapján jelentette be az örömhírt.– Talán 40 évesen kellett megérnem arra is, hogy végre családom legyen és boldog apuka legyek. Új időszámítás kezdődik, aminek nagy izgalommal nézek elébe – írta rajongóinak közösségi oldalán az énekes.

Forrás: Blikk