Új párkapcsolatra vágyik Bochkor Gábor
2020-08-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A nyitottság megvan, de úgy tűnik, Bochkor Gábor (56) sem találja a boldogságot. Hiába szakított már két éve kislánya édesanyjával, Várkonyi Andreával (45), a Retro Rádió új reggeli show-ja, a Bochkor műsorvezetője kijelentette: továbbra sem talált társra, egyedül van.

– Nyitott lennék rá, de nem találtam még meg – válaszolta a Blikknek röviden Bocsi, amikor arról kérdezték, vajon elzárkózik-e, avagy egyszerűen csak nincs szerencséje a szerelemben.

Várkonyi Andrea egy nappal korábban a Blikk hasábjain vallotta be, hogy bizony félnek tőle a férfiak, és elképzelhető, hogy Bochkor Gábort is sokan gondolják túl keménynek és temperametumosnak.

– Nekem is meg kellett tanulnom bánni az emberekkel, kollégákkal, társműsorvezetőkkel, szerkesztőkkel. Sokkal impulzívabb fickó voltam a Sláger rádiós időkben, ma sokkal megfontoltabb vagyok. Nem azt mondom, hogy lágyabb, de megfontoltabb. Egyszerűen az élet nevelt – magyarázta a rádiós legenda, aki szerint a változás akkor kezdődött, amikor apa lett.

– A fő állomás az életemben, hogy született egy gyerekem 13 éve, és teljesen másképp állok mindenhez, gyakorlatilag az egész élethez azóta. Sokan azt mondják, emberibb lettem, lágyultam, legyen így, vállalom – sóhajtott Bocsi, akinek jelenleg a legfontosabb nő az életében az a kislánya, akivel annyi időt tölt, amennyit csak tud, igaz, nem bánná, ha több lehetne.

– Ezt szabályozza sajnos egy papír, de egy héten több napot – jelentette ki, majd azt is hozzátette, volt kedvesével kizárólag tárgyilagos, a kislányukkal, Nórával kapcsolatos kérdésekben érintkeznek, és ez így jó is.

 

Bochkor keménységét egyébként nem csak ő próbálja tompítani, műsorvezetőtársa, Lovász László is igyekszik visszafogni kollégáját.

– Én ezt próbálom tompítani, egyensúlyban tartani, mert bennem nagyon sok a szeretet – vetette oda Lovász csipkelődve, amikor a rádiós korábbi sok vihart kavart kijelentései szóba kerültek, ám Bocsi bevallása szerint már nem az, akinek sokan hiszik. Ám amikor Sebestyén Balázsra, az örök konkurenciára terelődött a szó, Bocsi sokkal bőbeszédűbb volt, s adta régi önmagát, azonnal odamondott a Rádió 1-es csapatnak.

– Unom Balázs poénkodásait. Amikor olyan helyzetben voltam, hogy alattam zártak be rádiókat, olyankor mindig nagyon sajnálta a dolgot. Amikor visszatérünk, akkor pedig a háttérből hallom, iszonyatosan ideges. Nem befolyásol, egyébként meg illene időben beérkezni a rádióba, ha jó parkolóhelyet akar – utalt Balázs vele kapcsolatos viccelődésére, hogy vajon a két ugyanabban az épületben dogozó rádiós közül majd kié lesz a jobb parkolóhely.

 

Bochkor Gábor hattól tízig tartó műsora előtt egyórás rutinnal ébreszti magát minden reggel.

– Nem kellemes, amikor 4:15-kor csörög az ébresztő, de már rutinos vagyok. Megcsinálom a zöld teámat, kávét csak később iszom, elolvasom, hogy történt-e még valami éjjel, közben hallgatom, hogy zubog a víz a kádban, mert nem zuhanyzok, hanem fürdök, utána kényelmesen megborotválkozom, fogat mosok. Egy órát el kell töltsek, hogy ne úgy üljek be az autóba, hogy azt sem tudom, mi van.

Forrás: Blikk