Tusup nem tudja elengedni Katinkát
2018-02-19  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Úgy tűnik, hogy Shane Tusup (29) nem tudja elengedni Hosszú Katinkát (28).

Ahogy azt múlt héten megírtuk, a háromszoros olimpiai bajnok úszónő az elmúlt hónapokban zajló magánéleti válságuk végkifejleteként beadta a válókeresetet, ennek ellenére az amerikai edző-férj változatlanul hordja a jegygyűrűjét.– Nem nyilatkozom – válaszolta Tusup, amikor a Blikk múlt pénteken felkereste a Duna Arénánál azzal a kérdéssel, mit szól hozzá, hogy Katinka válni akar tőle.

Feldúltsága érthető, bennfentesek szerint egy nappal korábban, csütörtök reggel, nem sokkal a kezdés után otthagyta klubjuk, az Iron Aquatics edzését – könnyen lehet, csak ekkor értesült felesége lépéséről. Pénteken végig ott volt a foglalkozáson, végezte a dolgát, de hogy valójában a tréningen mi járhatott a fejében, azt csak ő tudja...Minden házastárs életében fájdalmat okoz a szakítás, de Tusup esetében a mostani időszak talán még inkább megrázó lehet. Hiszen az utóbbi években sülve-főve együtt volt feleségével: közösen érték el a sikereket, a büszke amerikai testén több tetoválás az elmúlt időszak diadalaira és nejére emlékeztet. Az amerikai az elmúlt hetekben számos jelét adta annak, szeretne kibékülni (az a mai napig nem derült ki, mi az oka házassági válságuknak). Igaz, egy hónapja nem posztolt a közösségi médiában, de előtte rendre szívhez szóló szerelmes sorokkal és bocsánatkérő üzenetekkel vezekelt. Az Év Sportolója Gálán magyarul is megpróbálta magát visszalopni Katinka szívébe.– Köszönöm neked, hogy akkor is bíztál bennem, amikor még senki más. Mindig azért dolgoztam, hogy rászolgáljak a bizalmadra – mondta a tréner az ünnepségen.

Ám ez sem hozott fordulatot. A pár azóta is külön él, felesége edzéseit nem az amerikai tartja, sőt nem is egy időpontban tréningeznek a Duna Arénában. Úgy tűnik, Katinka már nem vele képzeli el a jövőjét, és ebbe lassan Tusupnak is bele kell törődnie. Még akkor is, ha az ékszer az ujján talán még mindig apró reménysugarat jelent számára.Hosszú Katinka eddig nem veszi olyan komolyan a szezont, mint korábban. A felkészülést később kezdte el, versenyen még nem indult, az elmúlt napokban pedig szponzori eseményeken vett részt, előbb Kecskeméten úszott gyerekekkel, majd Olaszországban az Arena többnapos programján szerepelt, a Duna Arénánál a héten fel sem tűnt.

Forrás: Blikk