Turbulencia, humor, barátság, szerelem
2023-10-25  /  Szerző:   /   Ajánló

Téged is vár az izlandi légtér és a Repülés kezdőknek!

 

Kedves utasaink, kapcsolják be öveiket, dőljenek hátra, és élvezzék a hamisítatlan skandináv humort, a londoni a hangulatot és az izlandi tájak zord szépségét a Repülés kezdőnek című filmben!

Indulj el egy eszeveszett utazásra, és repülj Londonból Izlandra a Rettenthetetlen Repülők csapatával! A bukkanókkal teli út során rengeteg mosoly, nevetés és életöröm vár. Landoláskor pedig ismét rájössz, hogy a barátságnál és a szeretetnél (no meg a szerelemnél) fontosabb nincs ezen a világon.

 

 

A bogaras író, a sikeres üzletasszony és a menő start-upos a repüléstől rettegő utasok tanfolyamán ismerkednek meg. Mindannyian félelmeiket akarják leküzdeni, hogy végre képesek legyenek repülőgépre ülni. A résztvevők eleinte szimulált repülések során próbálnak hozzászokni a légiközlekedéshez, de sokuknak már ez is kihívásokat tartogat. Amikor első igazi útjukon Izlandra repülnek, az események váratlan fordulatot vesznek…

 
 

A félelmetes repülés az önfelfedezés fergeteges utazásává válik, és kiderül, hogy szerelmünkért a legmélyebb félelmeinkkel is érdemes szembenézni. Fantasztikus alakításokat láthatunk, elsősorban az angol mozi nagy öregétől, Timothy Spalltól és a nemzetközi mozivilágban is egyre ismertebb brit színésznőtől, Lydia Leonardtól, akik mellé egy igazán nemzetközi csapat verődött össze: mindegy, hogy svéd, amerikai, svájci vagy éppen izlandi színészek játszanak az angol főszereplők mellett, mindannyian képesek őrülten viccesek, és ha kell, egy-egy pillanatra szívszorítóan meghatóak is lenni.

A közönség jó kezekben van – csatlakozz te is ehhez a valószínűtlen csapathoz egy fergeteges izlandi kaland során!
Repülés kezdőknek: október 26-tól a mozikban!


Nézd meg az előzetest!