Trap Kapitány elmondta a véleményét Tóth Gabiról
2023-09-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Molnár Tibor, azaz Trap Kapitány korábban két éven keresztül alkotott egy párt Tóth Gabival. Mára csak Tóth Verával van munkakapcsolatban, az exével már nincs köztük szoros kapcsolat. Tibi a Palikék Világa by Manna Szóló című műsorában Wágner Tamásnak elmondta, mit gondolod Gabi jelenlegei botrányáról.

„Mindig azt mondtam neki – a Trópusi vihar című filmből idézve –, hogy ő hajlamos mindent fullba tolni, amikor valamilyen method actinget alkalmaz, és ennek megvannak a hátulütői.

Szerintem azt a Gabit, akit most alakít is kicsit, vehemensen hozza, innentől kezdve én mondtam is neki, hogy borítékolhatóak voltak ezek a következmények”

– kezdte Trap Kapitány.

„Én se úgy gondolom, hogy bármilyen orientációja miatt van ez a hullám, hanem inkább az, hogy nagyon határozottan mindig beleáll abba, ami éppen a perspektívája, és ha ez egy kicsit változik, nem tűnik validnak az a perspektíva, ami az előtt volt, hogy jött egy szerencsekerék-forgatás” – tette hozzá Tibi.

A zenész 2020 óta él boldog párkapcsolatban jelenlegi barátnőjével. A párja és közte lévő korkülönbségről elmondta, sok esetben nem számít a majdnem 10 év differencia, de gyakran érezhető.

„Alapvetően az ember korát nem az évek határozzák meg, hanem hogy mik történtek vele. Én például sokkal idősebbnek érzem magam, mint ahány vagyok. Én 6000 évesnek érzem magam, meg fáradt is vagyok nagyon. Olyan – nem így van, csak hasonlatként mondom –, mintha én már nagyon sokszor visszajöttem volna ebbe az életbe, ő meg most lenne itt először” – vallott be Trap Kapitány.