Tovább bonyolódik a vita Vasvári Vivi és Fecsó között
2020-04-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tovább folytatódik a kőkemény szócsata Vasvári Vivien (29) és Szegedi Fecsó (40) közt. A válófélben lévő pár viszonya szinte teljesen elmérgesedett azóta, mióta kimondták, hogy külön utakon folytatják.

A Feleségek luxuskivitelben című tévéműsor sztárja a hét végén a Blikknek is beszélt arról, miért futott zátonyra a kapcsolatuk, azt állította: férje hűtlen volt hozzá, többször megcsalta őt. Hiába adott ultimátumot neki, mégis rendszeresen máshol kereste a boldogságot. Fecsó sem várt sokáig, Instagram-oldalán közzétett egy írást a rajongóinak, amelyben nem kímélte gyermeke édesanyját.

 

– Igazság szerint még mindig nem értem, mi volt Vivi célja ezzel az egésszel, de már nem is érdekel. Megbeszéltük, hogy nem kezdünk sárdobálásba, nem áruljuk el a nyilvánosságnak, miért is válunk. Sok dolgot tudnék én is mondani róla, mégsem teregetem ki a szennyesünket, mert a fiunk, Edward pár év múlva az összes cikket olvashatja majd, és nem akarom, hogy ő sérüljön a botrány miatt – kezdte a Blikknek Fecsó, aki elismerte, valóban többször megcsalta feleségét, ám szerinte erre nyomós oka volt.

– A hűtlenséghez két ember kell, és mindig van oka annak, ha valamelyik fél kikacsint. Vivien jó anya, de egy pillanat alatt képes átváltozni hisztis tűzokádó sárkánnyá. Igen, többször is megcsaltam őt, és nem vagyok rá büszke, de megbocsátott nekem, hiszen tudta, hogy a félrelépésben nem volt érzelem, csak egy laza „orrfújás” volt – folytatta Fecsó. – Szerettem őt, sokáig hűséges is voltam hozzá, de nagyon kiábrándultam, mert folyton parancsolgatott, mindezt gyakran alpári stílusban, elvárásai voltak, de elismerés sosem járt semmiért. Szóval valóban félreléptem, lebuktam, de megbocsátott. Nem ezért válunk el, hanem mert kiábrándultam belőle.

A Blikk ezek után megkereste Vivient is, mit szól férje állításaihoz.

 

– Nem akartam bántani Fecsót, és ahelyett, hogy ilyeneket írogat rólam, inkább megkérdezhetett volna, miért fakadtam ki ennyire. Ő szid engem, pedig én nem ártottam neki, egyszerűen nem érti meg, hogy most tudtam elengedni azt a fájdalmat, ami hét hónapja emésztett – magyarázta a modell. – A szakításunk után olyan szégyent éreztem, hogy akkor képtelen lettem volna beszélni erről. Igen, „sárkány” voltam, de sosem ok nélkül. Ám azt már nem írhatom le, mi minden történt. Tisztelem, mert a gyerekem apja, és Edward örökre összeköt minket, de végleg lezártam ezt az ügyet kettőnk között.

Az anyagi nézeteltérések miatt még mindig nem mondták ki Vivien és Fecsó válását, ám szerencsére Edward láthatásában nincs vita. A két híresség lényegében csak gyermekük miatt beszél egymással, és akkor is csupán arról, mikor mennek a kisfiukért.

Forrás: Blikk