Tóth Gabi magányos, megviseli az egyedüllét
2023-06-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tóth Gabi őszintén mesélt az érzéseiről azzal kapcsolatban, hogy a kislánya elkezdte az óvodát. Az édesanyának nehéz megszokni, hogy hirtelen túl nagy lett a csend és az üresség körülötte.

Tóth Gabi pár hete számolt be arról, hogy a kislánya elkezdte az óvodát, és már túl is vannak az első napokon. Míg Hannaróza izgatottan várta az új kalandot, addig az énekesnőt sokkal jobban megviselte a különválás. Hiába találta meg Szentendrén a világ legjobb oviját a gyermekének, bevallotta, rosszulesik neki, hogy nem hiányzik Hanninak.

"Hannikám oviban van, itt állok a hirtelen rám szakadt idővel, az üres házzal, és nem tudok mit kezdeni. Ülök a szobájában, nézem a szanaszerte heverő játékait (bezzeg az oviban elpakolja maga után a játékokat), és visszasírom az állandó nyüzsgést, a folyamatosan éneklő hangocskáját, a megszámlálhatatlan anyaaa, aaaaanyaaaa, annnnnyaaaa-t, a gurgulázó kacaját, még a hisztiket is…" - kezdte mesélni a csalad.hu-n a legújabb blogbejegyzésében.

Gabi ezután kitért arra is, hogy néha jólesik neki nyugalomban meginni egy csésze kávét a teraszon, miközben hallgatja a madárcsicsergést, viszont sokszor furcsa számára, hogy kong a ház az ürességtől. Részben azért is, mert még mindig nincs minden a helyére téve náluk.

Még az a szerencse, hogy tulajdonképpen nincs annyi időm ezen morfondírozni, mert még mindig egy csomó mindent ki kell pakolni, le kell porolni, át kell rakni, szét kell húzni stb.

- magyarázta az énekesnő, aki kíváncsian várja, hogy milyen vitahelyzetekbe kerül majd a kislányával, így, hogy már formálódik majd a véleménye az óvoda miatt.

 

"A Krausz meg persze röhög, mert mindenki mondja, hogy külsőre rá hasonlít, de ő meg tudja, hogy az akaratát tőlem örökölte és ilyenkor kárörvendően dörzsöli a tenyerét, hogy na, most megtudom én is, milyen a magyarok Istene… Hát megtudom. De már alig várom, hogy hazaérjen végre és elmondja a miniegér hangocskáján, hogy ő éppen mit tud jobban!" - részletezte Gabi.