Tóth Dávid újra szingli
2022-07-11  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Jóképű, szexi, népszerű, a sportban, sőt, az élsport utáni életében is sikeres, de a szerelemben elkerüli a szerencse Tóth Dávidot. A világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó az elmúlt évben kétszer is bízott abban, hogy megtalálja a boldogságot: tavaly a TV2 Nagy Ő című műsorában kereste a másik felét, ám a kiválasztott lánnyal, Laurával alig pár hónap után kudarcba fulladt a kapcsolata. Ezek után az év elején tűnt úgy, hogy megtalálta a párját, ám a Blikk megtudta, az Exatlon Hungary versenyzője ismét egyedülálló.

– Valóban, nincs már meg a barátnőm, öt hónap után vége lett a kapcsolatunknak – erősítette meg a Blikk információit Tóth Dávid, aki a csalódások ellenére is bízik abban, hogy egyszer megtalálja az igazit.

Ám, ahogy az minden szakítás után lenni szokott, a 37 éves fiatalember most inkább egy kicsit élvezi a szinglilétet. A hétvégét például egykori versenyzőtársaival és barátaival töltötte Gyulán, az Exatlon Bajnok csapatának tagjai ugyanis a műsor óta rendszeresen összejárnak.

– Kempf Zozóéknak van Gyulán egy tavuk, oda mentünk le Csibi Gerivel szombaton a testvérem tisztavató ünnepsége után, de találkoztunk Mórádi Zsoltival és Busa Gabival is. Jó volt egy kis időt együtt tölteni, nem akarok otthon ülni egyedül – árulta el mosolyogva Tóth Dávid, aki nem zárkózik el attól, hogy újra szerelmes legyen.

– Nem hajszolom, kutatom mindenáron a szerelmet, de nyitott vagyok egy új kapcsolatra, ha úgy alakul az élet. De addig sem ülök otthon, élvezem a barátaimmal töltött időt – magyarázta a sportoló, aki alaposan meggondolja, milyen kapcsolatba kezd legközelebb.

– Bevallom, én hosszútávon gondolkodom, komoly kapcsolatot keresek. Éppen ezért számomra fontos az is, hogy akit megismerek, hasonlóan gondolkodjon. Nem mindegy, a másik félnek milyen céljai, tervei vannak – magyarázta Dávid, aki arra azonban nem tudott magyarázatot adni, vajon miért nem találja a saját nagy őjét.

– Úgy tűnik, ezen a téren nem vagyok igazán szerencsés alkat, de bízom abban, hogy ez az állapot hamarosan megváltozik.

Forrás: Blikk