Tornóczky Anita elmesélte, hogyan vonzotta be szerelmét az életébe
2020-10-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Tornóczky Anita, az egykori műsorvezető a Best Magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy élete számos területén rendszeresen alkalmazza a tudatos teremtést módszerét, amelyen viszont saját bevallása szerint is még mindig van mit csiszolni. Az eredmények ugyanis nem mindig tükrözik az elképzeléseit.

"Szeretnénk gyereket a párommal, így amikor néhány hónappal ezelőtt nyaralni mentünk, arról ábrándoztam, hogy milyen jó lenne ha az utazásból már hárman térnénk haza" – mondta a jelenleg kutyaviselkedés-szakértőként dolgozó Anita. Hozzátette, az ábrándozás alatt azt érti, hogy nyaralásuk alatt végig erre a tervére koncentrált, ezt próbálta bevonzani.

A módszer pedig bevált, hiszen a nyaralásból valóban hárman tértek haza. "Csak a harmadik fél nem a közös gyerekünk volt, hanem egy cica, akit az út során örökbe fogadtunk. Végül is az Univerzum meghallotta a kérésem. Magamra vessek, hogy nem pontosítottam a kérésem, nem emeltem ki, hogy a harmadik félnek ne négy lába legyen, és ne legyen szőrös" – magyarázta Tornóczky Anita, aki hasonló módszerrel vonzotta be férjét is, aki elmondása szerint azon kívül, hogy munkamániás mindenben stimmel, éppen olyan tökéletes, amilyennek elképzelte.

 

Tornóczky beszélt a 13 évvel ezelőtt történt komoly motorbalesetéről is. Szerinte az a baleset – amely miatt nyilt lábszárcsonttörést szenvedett és sokáig lábra állni, járni sem tudott – az Univerzum üzenete volt arra, hogy tanuljon meg segítséget kérni. "Akkor két mankóval közlekedtem, még a hűtőszekrényt sem tudtam kinyitni egyedül. Ma már tudom, amikor valamit meg kell tanulnunk, az Univerzum eleinte kis pofonokat ad nekünk. Ha azokból nem tanulunk, akkor következnek a nagyobbak, hogy végre kinyíljon a szemünk" – vélekedett az egykori modell.

Forrás: Blikk