Gabriela Spanic Magyarországon maradna, ha itt találna rá a szerelem
2020-10-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Gabriela Spanic nem tartja elképzelhetetlennek, hogy ha az élet is úgy hozza, véglegesen letelepedjen Magyarországon. A 46 éves venezuelai színésznő eredetileg csak átmeneti időszakra, a TV2 Dancing with the Stars című showműsora miatt érkezett hazánkba néhány héttel ezelőtt. Gabriela Spanicnak viszont saját bevallása szerint is olyannyira megtetszett Budapest, hogy ha itt talál rá a szerelem, akár hosszú távon is letelepedne hazánkban.

"El kell ismernem, rögtön az érkezésem után feltűnt, milyen szépek a magyarok. És nemcsak a nők, a férfiak is. Én pedig szerelmes típus vagyok, nagyon hiszek a szeretet erejében. Nem zárkózom el tőle, soha nem is tettem. El tudom képzelni, hogy Magyarországon maradnék, ha itt találna rám a szerelem" - mondta a Best Magazinnak a világhírű színésznő, aki egyedülálló anyaként neveli 12 éves fiát.

 

Elmondása szerint nemcsak ő, hanem a szintén Budapesten tartózkodó Gabriel de Jesus is nagyon jól érzi magát a fővárosban. "Legutóbb nyakunkba vettük a várost, vagy tíz kilométert sétáltunk, még hajókáztunk is a Dunán. A kisfiam beleszeretett Budapestbe, látom, mennyire le van nyűgözve. (...) Szíve szerint örökre itt maradna" - mesélte Gabriela Spanic.

Forrás: Blikk