Tomán Szabina kitálalt Árpa Attiláról
2023-02-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Tomán Szabina nyíltan beszélt arról, valójában milyen is volt Árpa Attila a négy fal között, amikor még egy párt alkottak. Az üzletasszony továbbá azt is megosztotta, hogyan tudott érvényesülni mellette az üzleti életben.

Tomán Szabina nem egyszer szólalt már meg az Árpa Attilával való házasságáról, korábban az is kiderült, hogy eredetileg egyéjszakás kalandnak indult a kapcsolatuk. Most a Geszti+ vendégeként ismét elmesélt néhány részletet azzal kapcsolatosan, hogy a színész macsó és vad stílusa mennyire nehezítette meg az érvényesülését az üzleti életben.

„Igen, volt szerencsém olyan emberrel élni, aki ezt a macsó stílust képviselte, de azért a négy fal között nem volt macsó. De persze nagyon sok olyan dolog van, amit végigkövettem, figyeltem: határidők, szerződések, számlázások, működések, munka… Neki is nagyon jó a munkamorálja” – fejtette ki Geszti Péternek az üzletasszony.

Később kitért arra is, hogy mi a véleménye arról, hogy általánosságban a legtöbb szép nő – legyen szó modellekről, színésznőkről, énekesnőkről – hozzámegy egy gazdag férfihoz, családot alapít, de nem vág bele saját vállalkozásba.

"Több dolog lehet: lehet, hogy nem kaptam meg azt a hálót az exférjemtől, hogy tényleg elhiggyem, a családért érdemes élni. Ez is lehet. Lehet az is, hogy mindig is a saját lábamon álltam, hiszen én voltam az első modellek egyike, aki külföldön dolgozott"– jegyezte meg Szabina.