Tolvai Reni és Kállay-Saunders András lebukott
2023-04-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Lebuktak? Tolvai Reni Kállay-Saunders Andrással romantikázhat éppen vidéken, ahonnan sokatmondó videókat osztottak meg mindketten. Az elnöki lakosztályban élvezik egymás társaságát.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András igazi álompárnak számítottak, és a rajongók már az eljegyzés hírét várták, de cserébe 2021-ben a szakításukról kellett olvasniuk. Az énekesek 11 évig voltak együtt, majd jó ideig külön éltek, de most nagyon úgy néz ki, hogy újra egymásra találtak. Legutóbb a TV2 Mokkában árulta el titokzatosan az előadó, miszerint készülnek közös dallal Renivel, ebből könnyen arra következtethettek a nézők, hogy valóban ismét összehozta őket a sors.

Ezúttal pedig az énekesnő buktatta le magukat azzal, hogy egy vidéki hotelből osztott meg felvételeket a 24 óráig megnézhető Instagram-sztorijában, melyekhez hozzáfűzte, hogy az elnöki lakosztályban lazul éppen. Igen ám, de természetesen nem egyedül, mivel a videókon jól látható, hogy óriási a szállás, valamint mindenből kettő van: pezsgőspohár, törülköző, különféle szépségápolási kellékek, köntös.

A vacsoránál is két főre terítettek, a randipartnere pedig nagyon úgy néz ki, hogy Kállay-Saunders András, aki ugyanazt a hegyes-dombos kilátást tette közzé a szintén egy napig elérhető Instagram-történetében, mint amelyet Reni. Az énekesnő ráadásul egy szál törülközőben rohangált a lakosztályban, ahol a jókora franciaágyat is megmutatta, ami egy személynek túlságosan nagy lenne. Egyelőre még nem nyilatkoztak a románcukról, de jól kivehető a videókból, milyen boldog régi-új párja mellett a csinos előadó.