Tíz éve fülig szerelmes a kedvesébe Som-Balogh Edina
2021-01-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Vicces és emlékezetes randevúra vitte zeneszerző kedvese Som-Balogh Edinát tíz évvel ezelőtt, egy japán étterembe. A színésznő és párja, Som Krisztián a mai napig élénken emlékeznek a különleges napra, ami aztán egy életre szóló úton indította el őket.

– Spontán randi lett, ami nekem különleges volt, hiszen korábban kerültem a keleti ételeket, ráadásul pálcikával is Krisztián tanított meg enni. Úgy érzem, mi pont jókor találkoztunk, ismertük egymást korábbról, de mindketten egy hosszú kapcsolaton voltunk túl, amikor újra egymás útjába sodort minket a sors. Nem volt könnyű az eleje, de megérte kitartani egymás mellett, a környezetemben is azt látom, hogy azok a kapcsolatok válnak igazán erőssé, amelyekben meg kellett küzdeni egymásért, ezzel mi is így vagyunk – árulta el a Blikknek Som-Balogh Edina, aki a párjával az első randevú évfordulóján minden évben visszamennemk abba a bizonyos japán étterembe.

– Most csak rendelni tudtunk, de ugyanazt ettem, amit tíz évvel ezelőtt, és nem kettesben voltunk, hanem a gyerekekkel. Sajnos, kevés időnk jut egymásra egy 4 és egy 7 éves gyerek mellett, sok nehézséggel kell megküzdenünk a kapcsolatunkban, de minden időszaknak meg kell találni a szépségét, Krisztiánnal így éljük a mindennapjainkat – mondta a színésznő.

Forrás: Blikk.hu