Telefonja buktatta le Lajsz Andrást
2017-01-10  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Lajsz András a telefonjával bukott le felesége előtt. A dühös nő az éttermük Facebook-oldalán osztotta meg, Lajsz és a szeretője közti beszélgetéseket.

A szövegeket telefonból fotózták ki, így kerültek fel az étterem közösségi oldalára. A fiatal szerető, Anikó az 59 éves mixerkirályt csak Bandi bácsinak szólítja, akit "sasfészekben" vagyis a lány lakásán vár és a férfi bármikor mehet hozzá.

- Azt gondolom, hogy 25 év házasságba sok minden belefér, engem két szívműtét között tett ki Zsuzsa, aki nagyon féltékeny. Az említett hölggyel egyébként lelki kapcsolatunk van, közel áll hozzám de nem úgy...Na jó, hát ugye emberből vagyunk...nagyon kínos, hogy ez az ügy kiderült, igyekszem majd rendbe tenni a dolgokat - mondta Lajsz a Borsnak.

Lajsz nagyon sajnálja a dolgot, de szerinte nem kellett volna a feleségének a telefonjában kutakodni.

- A gond egyébként ott kezdődik, ha valaki kutakodik egy telefonban. Ezt nem kellett volna megtennie a feleségemnek, akit maximálisan szeretek és tisztelek, sosem akartam megbántani. Amiről nem tudunk az nem fáj. A fiatal kolléganőmet is féltem most, szegényt a szájára veszi a város. Nagyon kellemetlen ez az egész szituáció - mondta Lajsz.Forrás: Blikk