Alekoszék felbontották az eljegyzést
2017-01-10  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Az egykori valóságshow-győztes egyedülállóra változtatta családi állapotát közösségi oldalán. Nagy Alekosz csak a Kiskegyednek mesélt arról, miért alakult így a kapcsolata Bettivel, akit pedig már el is jegyezett.

Nagy Alekosz és Betti már a közös jövőt tervezték, az eljegyzésen is túl voltak, ám mégis véget ért a kapcsolatuk. A görög származású férfi a Blikknek őszintén mesélt az okokról.

– Úgy éreztem, hogy szabadságra vágyom, de még véletlenül sem Betti miatt. Ezt nagyon fontos leszögezni! Néha akkor is szükségem van más nőkre, amikor minden a legtökéletesebb rendben van az aktuális kapcsolatomban. Betti a más nők iránti vágyakozásaimat már nem bírta tovább elviselni, és szeptember végén elhagyott. Épp ezért az ünnepeket szűk családi körben töltöttem. Ivászattal és evészettel – de főleg ivászattal.

Sokat gondoltam Bettire, a Facebook oldalam is tükrözi ezt, már ami a posztolt dalokat és melléjük írt üzeneteimet illeti. Mert ugyan az elmúlt időszakban voltak próbálkozásaim másokkal, de az űr, amit Betti hiánya okozott, fölőrölte mind. Azt hiszem, nem is akarok és nem is tudnék érzelmekbe bonyolódni mással – már ha többről lenne szó, mint testi vágyról és a női test által nyújtott gyönyörökről. Én a kapcsolataimat mindig nagy szenvedéllyel élem meg.

A szerelemben nem hiszek, de a szeretetben, a fölemelésben, az együvé tartozásban annál inkább. Egy nő legyen elesett, és ha nem az, akkor essen el, hogy a férfi aztán fölemelhesse. Számomra ez a férfi és nő közötti kapcsolatok mintája. Az, hogy szakítás után lesz-e barátság vagy sem, mindig a kapcsolat mélysége dönti el. Ha mély volt, akkor nincs barátság. Ha sekélyes, akkor igen. Bettire képtelen volnék barátként tekinteni. Viszont Baukó Éva mindvégig velem volt lélekben, végigkísérte hányattatásaimat, mellettem állt, lehetett számítani rá mindenben. Igaz Barát! Aki mindent tud Alekoszról. Mindent!Forrás: Blikk