Tart még a botrány Katalin hercegné körül
2024-03-25  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az anyák napi fotó után nem hisznek a Windsorban készült videófelvételnek a rajongók: Katalin hercegnéről a környékbeliek nyilatkoztak.

A trónörökös Vilmos herceg családjával együtt elköltözött Londonból, hogy a felesége, Katalin hercegné nyugodt körülmények között épülhessen fel a műtétje után, de az internet népe nem nyugszik: a hírhedté vált manipulált családi fotó miatt folyamatosan kételkednek.

A walesi hercegnőt látták egy windsori boltban vásárolni, s a szemtanúk beszámolója alapján Katalin egészségesnek tűnt. Ám a nyilvánosság elől való elvonulás, a rejtélyes műtét, na meg a manipulált anyák napi fotó után a világ szkeptikusan fogadta a Windsor Farm Shopban tett látogatás hírét is. Szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy a videó, amelyen a hercegné és Vilmos herceg láthatóak, karácsonykor készült, mások szerint a vásárlás során készített felvételt – a gyerekekkel közös fotóhoz hasonlóan – mesterséges intelligencia segítségével hozták létre, de akadt olyan elmélet is, miszerint dublőr sétál Vilmos herceg mellett.

A helyi lakosok azonban rácáfoltak az egyre fantáziadúsabb összeesküvés-elméletekre, amikor a hercegné állapotáról nyilatkoztak a Mirrornak.

„Annyi ostobaság ez, de tényleg” – mondta a The Telegraph-nak Ann Tanner, aki a bolttal szemben lakik „Itt lakunk az út túloldalán, ki-be mennek a hátsó kapun, és Dave (az ajtónálló) engedi be őket. A hercegnő elég sokat jár ide, szinte a küszöbükön van a bolt, az Adelaide Cottage pedig csupán pár száz méterre. Vasárnap teniszezni voltak – egy barátom ott játszik –, Kate pedig a gyerekeit ment megnézni, mindig ott vannak.”

Kevin Pietersen, aki szintén helyi lakos, az X, azaz az egykori Twitter felületén posztolt a hercegi párról.

„Vilmost és Katalint majdnem mindennap látjuk, és ez alól az elmúlt néhány nap sem kivétel! Elképesztő, hogy az emberek olyan nevetségesek és kegyetlenek, hogy hülyeségeket írnak erre a platformra, kimondottan hazugságokat” – fogalmazott a környékbeli a bejegyzésében.