Szupertitkos esküvőn kelt egybe Demcsák Zsuzsa párjával
2023-12-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Igazi karácsonyi meglepetés: titokban harmadszor is férjhez ment Demcsák Zsuzsa. A Farm VIP műsorvezetője az ünnepi készülődés utolsó pillanatában a saját Instagram-oldalának 24 óráig elérhető történetében árulta el, hogy a korábbi kudarcok ellenére ismét kimondta a boldogító igent.

A megosztott fotón az ő és az új férje keze volt látható, valamint a jegygyűrű is, mellé pedig ezt írta: „Mr. és Mrs”, azaz férj és feleség. Ugyan a hírt csak most kürtölte világgá a műsorvezető, a ceremónia már pár hete megtörtént.

– A nagy ünnepi rohanás előtt szerették volna megtartani az egyébként nagyon szűk körű eseményt. Mivel Zsuzsának ez már a harmadik házassága, nem volt fontos számára a nagy lagzi, csak az, hogy hivatalosan is kimondhassa szerelmének, hogy „férjem” – árulta el informátorunk, aki hozzátette: ahogy az Demcsák Zsuzsa új férjének köreiben szokás, nagy valószínűséggel minden olyan résztvevővel, akik a szolgáltatásokat nyújtották az esküvőre, titoktartási szerződést írattak alá.

Korábban mindössze annyi derült ki, hogy Demcsák Zsuzsa új párja egy milliárdos debreceni üzletember, Ferenc, akivel ugyan csak néhány hónapja ismerkedtek meg, a kapcsolatuk gyorsan komollyá vált. Mi sem bizonyítja jobban ezt, mint hogy alig jegyezték el egymást, a műsorvezetőnél néhány évvel fiatalabb férfi és Zsuzsa máris hivatalosan összekötötte az életét. Ám a tévés ennél többet nem árult el korábban sem a kedveséről.

– Úgy döntöttünk közösen a párommal, hogy minden olyan információ, ami a kapcsolatunkra vonatkozik, csak ránk tartozik, és ezt szeretnénk is megtartani – mondta az eljegyzése után Demcsák Zsuzsa, akire tényleg szinte rekordgyorsasággal talált rá a szerelem az előző házasságának kudarca után.

A 45 éves tévés tavaly hozta nyilvánosságra, hogy véget ért az előző házassága az indai Krishannal, akivel ugyan nem maradtak együtt, de Zsuzsa örökre hálás neki az együtt töltött időért.

– Nagyrészt Krishannak köszönhetem, hogy ma ilyen jól vagyok, ő az, aki gyökeres hatással volt az életemre – vallotta be nemrég a műsorvezető, akinek az első házasságának csúnyán végződött. A gyermekei – Tamara és Benedek – apjával, K. Józseffel évekig harcoltak a bíróságon, miután Demcsák nyilvánosan bántalmazással vádolta meg az exét. Négy és fél év után végül a bíróság Demcsák Zsuzsának adott igazat.