Szirtes Dávid összeköltözik szerelmével
2023-03-16  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Szirtes Dávid óriási utat járt be, mióta jelentkezett a TV2 show-műsorába. Nehéz gyerekkora volt, sokáig utcazenélésből élt, mostanra viszont nagyot fordult vele a világ. Ráadásul fél éve a szerelem is rátalált, s kedvesével, Dorkával minden megpróbáltatás ellenére nagyon boldogok.

„Nagyon szeretem és tisztelem Dorkát, mert elviseli a sok-sok elfoglaltságomat. Ez kívülről természetesnek tűnik egy kapcsolatban, de ezt megélni nem könnyű. Ráadásul ő tizennyolc, én pedig huszonegyéves vagyok, így nincs sok tapasztalatunk, hogyan kezeljünk egy-egy helyzetet, de úgy tűnik, jól csináljuk” – mesélte a TV2 tehetségkutatójából megismert énekes.

Annak ellenére, hogy még csak fél éve vannak együtt, a kapcsolatuk egyáltalán nem volt könnyű. Dávid nagyon elfoglalt volt, amióta összejöttek, ezért kevesebbet időt tudtak együtt tölteni, mint szerették volna. De Dorka végig mellette állt a Sztárban sztár leszek! ideje alatt, s most is folyamatosan támogatja:

„Nagyon sokat jelent, hogy velem van. Az elmúlt hetekben, a Duna dalversenyére készülve, újra sok időt töltöttem a próbaterembe, ahova sokszor ő is elkísért. Az, hogy ennyire érdekli, amit csinálok, és igyekszik velem együtt lélegezni ezekben a szakmai feladatokban, nagy erőt ad. Más ember lennék, ha ő nem lenne. Hálás vagyok, hogy egy ilyen csodás lányt sodort mellém az élet, és tudom, néha nehéz lehet minden, velem kapcsolatos történést megérteni és jól kezelni, de neki mégis mindig sikerül, ezáltal folyamatosan fejlődik a kapcsolatunk”.

Amikor megismertem Dávidot, még csak az utcán zenélt. Leírhatatlanul büszke vagyok rá, hogy nem adta fel az álmait. Boldog vagyok, hogy ezen az úton foghatom a kezét. Tisztelem őt, hatalmas, érzőszívű ember. Szerencsés vagyok, hogy ismerhetem ezt az oldalát is

– meséli Dorka a szerelméről.

A lány számára egyáltalán nem volt könnyű elnyerni a fiatal tehetség bizalmát, Míg Dorkának 18 éves kora ellenére volt már hosszabb kapcsolata is, addig Dávid életében ez az első igazi szerelem.

–Tizennyolc éves vagyok, és volt már hosszabb kapcsolatom, de azt inkább gyerekszerelemnek nevezném. Mostanra nőttem fel annyira, hogy komolyabb kapcsolatra is készen álljak, így Dávid pont jókor lépett az életembe. Szeretnénk minél előbb összeköltözni, mert alig bírjuk egymás nélkül” – fogalmazott Dorka a kapcsolatukról.

„Már az első találkozásunkkor éreztem, hogy Dorkával ez valami különleges és jó lehet. Nekem egy kapcsolatban elsősorban a kölcsönös odaadás, szeretet, hűség, bizalom a fontos, valamint a sok együtt töltött, minőségi idő és a támogatás. Ezt mind megkapom tőle. Imádom a mosolyát, ahogy rám néz, érzem az odaadó szeretetét, és ez mindennél többet mond. Gyönyörű és vicces lány, tele élettel és bolondossággal” – tette hozzá Dávid, aki egyébként már gőzerővel próbál, ugyanis legközelebb a nézők A Dal 2023 színpadján láthatják.