Szintet lépett Marics Peti és Kovács Gyopár kapcsolata
2023-06-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Minden bizonnyal új szintre léphetett Marics Peti és Kovács Gyopár kapcsolata. A rajongók szerint ugyanis már a fellépések során sem titkolják az egymás iránt érzett szerelmüket.

Marics Peti és Valkusz Milán eddig is előszeretettel vitték a barátnőjüket a ValMar koncertekre, ám amióta Peti és Andi kapcsolata véget ért, csak Milán barátnője, Petra volt ott a fellépéseken - egészen idáig. A rajongók ugyanis a legutóbbi koncerten nem másra lettek figyelmesek, mint Kovács Gyopárra.

Az utóbbi időben már többször is felröppent a hír, miszerint a gyönyörű színésznő és Peti egy párt alkothatnak. A fiatalok ugyan hivatalosan még nem erősítették meg a kapcsolatukat, de most úgy tűnik, már nyilvános fellépéseken is felvállalják egymást.

A tegnapi ValMar koncerten ott voltak a barátnők is. Marics Petivel Gyopár, Milóval a barátnője. A pletyka szerint Gyopár az Ütős ötös forgatása óta van a képben

– jelentette ki egy kommentelő egy, a Redditen megosztott poszt alatt. Sokan kételkedtek az állításában, mondván, hogy erre nincs bizonyíték, de a bejegyzés szerzője pedig megerősítette ezt, mondván, hogy ő is látta Gyopárt.