Színjátéknak tartja Molnár Gusztáv viselkedését válófélben lévő felesége
2022-09-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Fazekas Vivien szerint a színész hiába nyilatkozza, hogy bízik a megbocsátásban, erre nincs esély, a házasságuknak vége, sőt, még arra sincs lehetőség, hogy egyszer barátok legyenek.

– Legalább százszor elmondtam már neki, hogy vége, nem tudok újabb esélyt adni, de egyszerűen nem hajlandó ezt elfogadni. Lelki terrorban élek, írogat, felhívogat a gondozókkal a rehabról, üzenget a húgán keresztül, mert nem érti meg, hogy ennek a kapcsolatnak vége van – mondta a Blikknek Vivien. – Annyi szörnyűség történt, hogy az már megbocsáthatatlan... Most tényleg az kell, hogy hozzam nyilvánosságra a távoltartási végzéseket és a videókat, amelyeken részegen őrjöngött és megfenyegetett, hogy megértse és az emberek is, miért gondolkodom így? – kérdezte kétségbeesetten.

Vivien végtelenül belefáradt abba, hogy bár május óta nincs együtt Molnár Gusztávval, sőt, már a válókeresetet is beadták, nincs nyugta. 

– Ez már tényleg zaklatás. Nem fogadom a megkeresését, ezért máshogyan próbálkozik. Színjáték az egész, mert miközben közös megegyezéssel adtuk be a válási papírokat, azzal fenyeget, hogy minden fronton megnehezíti a válást. Ez érzelmi zsarolás, és ebbe én már tényleg kezdek tönkre menni – sóhajtott a fiatal nő, aki amellett, hogy kívánja Molnár Gusztávnak a gyógyulást, szinte retteg attól, hogy mi történik majd, ha a színész elhagyhatja az intézetet.

– Meg vagyok arról győződve, hogy nem fogja feladni, egyszerűen nem érti meg, hogy ennek a kapcsolatnak egyszer és mindenkorra vége. Biztos vagyok abban, hogy ha kiengedik, személyesen fog keresni, sőt, szinte várom, hogy minden este ott posztoljon a ház előtt, mert nem fogom beengedni. Egyszerűen az ital miatt teljesen megzavarodott, és olyan, mintha nem értené meg, amit elmondtam már rengetegszer: hiába írogat nekem és a fiamnak, hiába üzenget, hiába fenyeget, ennek vége van! – jelentette ki határozottan Vivien, aki semmi másra nem vágyik, mint arra, hogy Molnár Gusztáv végre hagyja békén.