Színészeket keres a Randivonal
2020-03-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi
Szerencsére vannak olyan szolgáltatások, amikre a jelenlegi járványügyi helyzetben is igény van: az online társkeresés is ilyen. Többen és többet vagyunk otthon, a magányt pedig enyhíti, ha tudunk hozzánk hasonló egyedülállókkal beszélgetni, ismerkedni.

A hazai legnagyobb társkereső oldal, a Randivonal.hu munkatársai a jelenlegi helyzetre való tekintettel, rendhagyó felhívást tesznek közzé. Olyan színészeket keresnek, akik hitelesen tudnák képviselni a Randivonalat, tehát a társkeresőikhez hasonlóan egyedülállók, ezáltal át tudják érezni, át tudják adni mindazt, ami ebben az élethelyzetben jellemző ránk: a vágyakozást egy megértő társra, az ismerkedés izgalmát.

"Az oldalunkon a napokban indult el egy új szolgáltatás, a VideóRandi, ami újabb platformot jelent a biztonságos, otthoni ismerkedéshez" - árulta el Kovács Anna, a Randivonal.hu kommunikációs munkatársa. "Ennek a megismertetésére, bevezetésére keresünk olyan színészeket, akik otthonukban rögzített videóval segíteni tudnak a szolgáltatás bevezetéséhez készülő reklámfilm elkészítésében."

A fotóval és rövid bemutatkozóval ellátott jelentkezéseket a szineszkerestetik@randivonal.hu email címre várják a Randivonal kollégái.