Szétszakad a költözéssel Csobot és Istenes családja?
2017-01-01  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Nagy a titkolózás, hogy pontosan mikor, miért és mennyi időre mennek, de az biztos, hogy február 5-ig maradnak. Addig van Adélnak biztos munkája.

Mindenkit meglepett Csobot Adél és Istenes Bence, amikor bejelentették, 2017-ben Németországba költöznek, hogy Bence ott építhessen tévés karriert. Aztán ennyiben is hagyták a dolgot, semmi konkrétat nem hajlandóak elárulni a költözésről. Adél a Mokkában viszont érdekesen fogalmazott. Azt mondta, mindketten fognak ingázni a két ország között, de ha neki fellépései, felkérései lesznek, nem fog állandóan repülgetni. Ezek szerint viszont az is lehet, hogy ő Magyarországon marad, míg Bence Németországban próbál szerencsét?

Az el-elharapott mondatokban, a semmi konkrétban egyébként elhangzik egy három hónap is – ha jól értjük, a nagy költözés mindössze ennyi időre szól. Adél egyébként február 5-ig zsűrizik a Sztárban Sztár + 1 kicsiben, így addig ő tuti marad. Bencét viszont már nem köti az X-Faktor, így ő akár holnap is repülőre ülhetne.Forrás: Bors