Szertefoszlottak Tusup álmai Katinkával kapcsolatban
2018-01-18  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Örökké tart majd a szerelmük Hosszú Katinkával (28) – ebben reménykedett a háromszoros olimpiai bajnok úszónő férje-edzője, Shane Tusup (29), amikor közös életük és munkájuk legszebb pillanatai­ról tetoválásokkal emlékezett meg.Az amerikai szakember testét több olyan varrás borítja, amely válságban lévő házasságukhoz és fantasztikus sikereikhez köthető. Ám, ha a pár képtelen lesz együtt folytatni, akkor a tréner testét díszítő „alkotások” is elveszíthetik tulajdonosuk számára a jelentőségüket, értéküket.

– A vállaim a családról szólnak, hiszen a jobb oldalon Katka, a balon pedig 2013.08.22., az esküvőnk dátuma található. Bármi is történjen az életben, számomra a párom és ez a nap lesz a legfontosabb az életben – nyilatkozta még korábban Tusup a Blikknek. Ráadásul ezeken kívül még van néhány olyan varrás, amely a feleségéhez köthető.

A bal alkarján Hosszúnak a 2015-ös kazanyi vébén 200 méteres vegyesúszásban elért 2:06.12 perces, a jobbon pedig a 2016-os riói olimpián a hosszabbik távon, 400 méteren felállított 4:26:36 perces világrekordja díszeleg. Bal bicepszére feleségének beceneve, az Iron Lady is felkerült, amelynek betűiben az úszónő arcmása látható. Ez is jelezte, életük végéig egymással terveztek, de a kapcsolatuk mély válságban van: külön élnek, nem dolgoznak együtt, sőt, nem is beszélgetnek.Van, amit könnyebb olyankor elintézni, ha a szerelmesek külön utakon folytatják, de a tetoválás nem ez a kategória... Ha Tusup mással dolgozik vagy másban talál új párra, akkor a mostani, Katinkához köthető varrások bizony kellemetlenek is lehetnek. Ráadásul nem is egyszerű megszabadulni tőlük.Forrás: Blikk