Szerelem szövődik a Dancing with the Stars szereplői között?
2020-11-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

A Dancing with the Stars kezdete óta találgatnak a rajongók: vajon mi lehet Gabriela Spanic és Andrei Mangra között?

Romantikus nőnek tartja magát Gabriela Spanic (46), imádja, ha egy férfinak van humora és szorgalmas.

A Dancing with the Stars világhírű versenyzője korábban sem titkolta, szingli, de vágyik a szerelemre. A táncos show-t sugárzó TV2 internetes oldalán a latin-amerikai színésznő a napokban a párkapcsolatokról mesélt, amelyben megszólalt táncpartnere, Andrei Mangra (29) is.

– Szerelmes vagyok, de jelenleg nincs párom – vallotta be a nagyváradi születésű fiatalember, miközben sokatmondóan, szinte lángoló tekintettel nézett Gabrielára, ezzel mintegy olajat öntve a tűzre.

A közösségi oldalakon a műsor kezdete óta találgatják a nézők, kibontakozik-e szerelem a két táncpartner között, sőt, szurkolnak azért, hogy Spanic és Mangra összejöjjenek, hiszen lehet, hogy akkor a színésznő Magyarországon rendezkedne be. A Paula és Paulina egykori csillaga ugyanis korábban nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy ha Budapesten találja el Ámor nyila, itt marad, sőt, a műsorban már azt is elárulta, hogy a kisfia is imádja fővárosunkat. Az pedig hétről hétre tapasztalható, hogy Gabriela és Andrei kapcsolata milyen bensőségesre fordult. Ahogy egymásra pillantanak, ahogy egymáshoz érnek a produkciójuk során vagy azon kívül, arról árulkodik, hogy nagyon megkedvelték egymást az elmúlt időszakban. Hogy lesz-e ebből több, mint barátság, nem tudni, ám a színésznő elárulta, milyen partnert keres.

– A számomra ideális férfi nem szól bele az életembe, hogy milyen ruhát hordok, mit csinálok. Legyen kedves, nyitott és humoros, valamint szorgalmas. Szeretem, ha elvisznek vacsorázni, megmasszíroznak, énekelnek vagy verset írnak nekem, ha virágok borítják a lakást – sorolta Spanic, aki megértő társra talált táncpartnerében, amikor elveszítette az édesanyját.A Blikk megtudta, Andrei nagyjából ugyanebben az időben szakított volt párjával, így együtt dolgozták fel a veszteségeiket.

– Pokoli hét volt, amely még jobban összekovácsolt minket Gabrielával. Mindenben támogatjuk egymást, ott vagyunk a másiknak, ha szükség van rá, és azt gondolom, ez a bensőséges viszony a táncunkon is egyre jobban látszik – fogalmazott a Blikknek Andrei Mangra, aki nem rejtette véka alá, milyen sokat jelent számára, hogy ennyire közel állnak egymáshoz Gabrielával. – Fontos, hogy mindent őszintén meg tudunk beszélni, akkor is, ha az fájdalmas.

Gabriela Spanic és Andrei Mangra kapcsolata gyümölcsöző: a fiatalember hétről hétre vezeti be világhírű partnerét a tánc csodálatos világába, emellett magyar szavakat is tanít neki, Spanic Andrei spanyoltudását csiszolja és saját mestersége apró trükkjeit mutatja meg, hogy a színpadon még jobb legyen a produkciójuk.

Forrás: Blikk