Szekeres Nóra megmutatta negyedik gyermekét
2021-09-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szekeres Nóra már májusban életet adott negyedik gyerekének, ám egészen a nyár közepéig egyáltalán nem beszélt a gyerekáldásról. A műsorvezető a Blikknek elárulta, hogy nyugodt szülése volt, a pici pedig a kiírt időpont után egy nappal született és a Nadin nevet kapta.

 

Nóra a kisbabát eddig semmilyen platformon nem mutatta meg a közönségnek, ám a Femina kiszúrta, hogy a Tények Plusz stábjával kivételt tett és itt láthattuk először, milyen tündéri a kislány. A barna hajú szépség fiatalon, alig 19 esztendősen házasodott össze első férjével, egy évvel később 2001-ben pedig megszületett kislányuk, Noa, majd következett két évvel később Milán. Második házasságából 2013 októberében ismét egy fiút szült, Alexandert és bár a harmadik terhessége után eleinte úgy érezte, nem akar több gyermeket vállalni, párjával végül rájöttek, még egy lurkóval lesz teljes a család.

"Az igény mindenkinek a részéről nagyon nagy volt egy negyedikre is, hogy legyen még egy baba. Adtam magamnak egy utolsó határidőt, hogy ha negyvenéves koromig terhes leszek, akkor ez oké, és mehet, de utána már nem"– mesélte a TV2 műsorában, ahol elárulta azt is, éppen egy nappal a 40. születésnapja előtt tudta meg, hogy várandós. Nadinnal várandósként már lazábban vette az akadályokat, mint az előző terhességeinél és ebben állítása szerint nemcsak az játszott szerepet, hogy már gyakorlott anyuka volt, hanem a kora is.

– Régen Czeizel doktor volt az egyik vendégem a Babavilágban, ő mondta, hogy tulajdonképpen ez nem az életkor kérdése, hanem azé, milyen korban élünk. Mikor teremtődött meg az az élethelyzet, azok a körülmények, hogy az ember gyermeket vállaljon – fogalmazott Nóra.Forrás: Blikk