Szandi apukája ezért nem fogadta el lánya és Csabi kapcsolatát
2021-11-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Jövőre lesz harminc éve, hogy Szandi és férje, Bogdán Csaba egy párt alkotnak, és bár kapcsolatuk harmonikus, az elején megküzdöttek egymásért.Két hónapra a páros szét is ment, majd egy jósnő azt mondta Szandinak, úgy látja, újra egymásra találnak és három gyermekük születik. Ám nem ez volt az első eset, hogy véget vetettek a kapcsolatuknak, a helyzetüket pedig Szandi szülei sem könnyítették meg.

"Apu nagyon szerette Csabit egészen odáig, amíg meg nem tudta, hogy van köztünk valami. Onnantól kezdve teljes tiltás volt, kizárólag a korkülönbség miatt. Féltette tizenhat éves lányát, és sajnos, túlzásba vitte. Mindig anyu falazott, ezt két év után nem bírtam tovább"– vallotta be az énekesnő a Hot! Magazinban.

Miután öt éve voltak együtt, megtört a jég, Csabi és Szandi apukája barátságot kötöttek. Sajnos a jó viszonyt nem élvezhették sokáig: édesapja Szandit még az oltár elé kísérte, ám rá egy hónappal elhunyt.

Az énekesnő azt is bevallotta, hogy tanultak a helyzetből és nem szeretnék elkövetni ugyanezt a hibát saját gyerekeiknél.

"Ha a gyerekünkkel történne olyasmi, hogy egy első pillantásra nem hozzáillő párt talál, azt is elfogadnánk. Nem akarunk és nem is tudunk beleszólni a párkapcsolatukba"– tette hozzá Szandi, aki hozzátette: gyermekeik párjait befogadták a családba, velük mennek nyaralni is.

Forrás: Blikk