Szakított Szegedi Fecsó és párja
2021-06-29  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár sokáig úgy tűnt, Szegedi Fecsó a válása után rátalált a szerelemre, most kiderült, a kapcsolata kedvesével, Beával mégsem volt felhőtlenül boldog: a fiatal édesanya a közösségi oldalán rántotta le a leplet arról, hogy szerinte hűtlen volt párja.

Rengeteg közös fotó, utazások, szerelmes pillanatok: lubickolt a boldogságban új kedvesével Szegedi Fecsó, legalábbis ezt gondolták a rajongók. A pár rendszeresen osztott meg romantikusabbnál romantikusabb képeket, ám a szemfüles követők kiszúrhatták, hogy Bea oldaláról nemrég eltűntek ezek a bejegyzések. Sőt, a modell úgy döntött, nem titkolózik a követői előtt, hanem nyíltan kitálal: szakított Fecsóval, mivel óriásit csalódott benne.

„Fecsóban akkorát csalódtam, mint még soha senkiben! (...) Sajnos, rá kellett jönnöm arra, hogy ő egy hazug, és már rájöttem arra is, hogy amit beállít a volt kapcsolatairól, az kamu. Itt nem velünk exekkel van a probléma, hanem azzal, hogy ez az ember mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin” – fogalmazott Bea a 24 órán át látható Instagram-posztjában, amelyre több követője azonnal válaszolt: sokan próbálták vigasztalni és támasz nyújtani neki. Ám volt, aki az üzenetében árulta el a modellnek, hogy volt párja vele csalta meg, s akadt olyan is, aki leírta Beának, hogy „heti rendszerességgel intézett lányokat” Fecsónak.

Bea ezen kívül azt is megmutatta az Instagramon, hogy Fecsó a hűtlensége ellenére továbbra is kitartana mellette: ő ugyanis nem törölte az összes, Beával készített fotóját a közösségi oldaláról, sőt, egy rövid üzenetben azt is tudatta volt kedvesével, hogy hiányzik neki.Szegedi Fecsó szerelmi élete eddig sem volt botrányoktól mentes: Vasvári Vivien még tavaly előtt, nyáron vetett véget gyermeke édesapjával való kapcsolatának, ám a válófélben lévő felek között hatalmas vita robbant ki a pénz miatt. Nem sokkal később – bár még javában zajlott a válása – a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert luxusférj már a jövőjét tervezgette a nála 16 évvel fiatalabb szerelmével, Kiss Viviennel, akivel aztán szintén zátonyra futott a kapcsolata.

Beát tavaly ismerte meg, s úgy tűnt, a fiatal édesanya mellett végre rátalált az igaz szerelemre. Egy közös interjú során meséltek kapcsolatuk történetéről: Fecsó az Instagramon figyelt fel az Aranypart egykori játékosára, akinek sokáig udvarolt, mire a modell végre beadta a derekát. Aztán elkezdtek randevúzni, ám a koronavírus miatt nem volt túl sok lehetőségük erre, februárban azonban kettesben elutaztak Mexikóba. Bea ráadásul a karjára is tetováltatta szerelme nevét, emellett már közös gyermeken is gondolkodtak.

Forrás: Blikk