Szakított Dobó Kata és Zsidró Tamás
2019-10-29  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Három év után szakított Dobó Kata és Zsidró Tamás. A színésznő és sztárfodrász három évig alkotott egy párt, kívülről pedig úgy tűnt, hogy minden rendben közöttük. Ez nem így volt, kihűlt a szerelem, a pár titokban és barátságban vált el egymástól, nincs harag közöttük - írja a Bors.

Dobo Kata

Dobó Kata és Zsidró Tamás hosszú ideje ismerték már egymást, mielőtt összejöttek.

"A színésznő és a mesterfodrász sokáig ugyanabba a társaságba jártak, de sokáig fel sem merült bennük, hogy ennél komolyabb kapcsolat is lehet majd köztük. Sőt, sokáig ki nem állhatták egymást, annyira különbözőek voltak" - mondta korábban Dobó Kata a Nőkomment adásában. A jég akkor tört meg, amikor Zsidró hirtelen meghívta őt egy közös vitorlázásra a Balatonra.

Hogy pontosan mi változott meg a kapcsolatukban, ami a szakításhoz vezetett, arról egyelőre nem beszélnek. Annyit lehet lehet leszűrni a közösségi oldalakról, hogy a nyár vége felé valami megváltozott. Egyre keve­seb­b közös fotót lehetett látni róluk.

Június elején volt az utolsó:

Dobo Kata

A Bors információi szerint együtt döntöttek a szakításról, békében, csendben, barátsággal váltak el, azonban nem nyilatkoztak a lapnak.

Forrás: Blikk