Szabó Zsófi az anyaságról vallott
2018-01-19  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Szabó Zsófi (29) december elején adott életet Kis Zsolttal közös első gyermekének, és az RTL Klub Story Extra című magazinjának műsorvezetője most úgy érzi, egész életében erre készült.

– Nem is sejtettem, hogy lehet ennyire szeretni. Semmihez nem hasonlítható, földöntúli érzés – áradozott Zsófi, akit épp akkor értek utol, amikor egy kis időre elszabadult otthonról.Éppen munkaadójánál, az RTL Klubnál járt, mert nem is csinál belőle titkot, hogy szeretne minél előbb a kamerák elé állni.

– Imádom az anyaság minden pillanatát, de kicsit nehezen viselem a bezártságot. Hat hét után most fordult elő először, hogy miután elintéztem a dolgomat, a férjemmel beülhettünk egy étterembe megebédelni – nyilatkozta a Blikknek Zsófi, aki kedvenc olasz tésztájának elfogyasztása után rohant is haza kisfiához.

– Tudom, hogy jó kezekben van, de állandóan aggódom, percenként írok az anyukámnak, hogy minden rendben van-e.Különösen, mivel Mendel egyelőre hasfájós babának tűnik, ezért éjszaka is ébren van.

– Eleinte hajnali kettőkor ébredt, ez már kitolódott háromra. Másfél óránál többet nem tudtam még egyhuzamban aludni – árulta el Szabó Zsófi.

– Elképesztően fáradt vagyok, de aztán Mendel rám mosolyog, és minden más megszűnik. Mindig erre vágytam, úgy érzem, most vagyok a helyemen. Hálás vagyok a sorsnak, hogy minden összeállt: én és a párkapcsolatunk is megérett a feladatra. Zsolti sosem nézett még rám olyan szerelmesen, mint a fiunk születésekor.Ráadásul apaként is kiválóan megállja a helyét, csak egyetlen dologban nem hajlandó segíteni Zsófinak – egyelőre.

– Mindenben számíthatok rá, egy dolgot leszámítva – mesélte nevetve a műsorvezető. – Kijelentette, mindent elintéz, beszerez, megvesz a gyógyszertárban vagy a bababoltban, fürdet, de pelenkázni sosem fog. Persze, a szülés előtt is mondta, az apáknak a folyosón a helyük, aztán az élet átírta az elhatározását.Forrás: Blikk