Szabados Ági családalapítási terveiről vallott
2021-04-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Szabados Ági még csak 32 éves, de rengeteg szakmai sikert tudhat maga mögött: lassan tíz éve híradót vezet, nemrégiben pedig saját könyvkiadót is alapított.

 

Párjával, Bencével két éve tart a szerelmük, s a férfi mindenben maximálisan támogatja őt. Ági elmondta, nagy hangsúlyt kap az életében a hivatása, és bár modellként dolgozó társa is elfoglalt, mégis mindig megoldják, hogy kellő minőségi időt töltsenek el együtt.

Nemrégiben belevágott saját vállalkozásába is; miután elvégezte a könyvmenedzsment szakot az egyetemen, a nulláról, összekuporgatott tőkéből indította be könyvkiadóját, illetve nyitotta meg első könyvesboltját.

Ági a Bestnek adott interjúban a gyermekvállalásról is szót ejtett, azt is elárulva, hogy a szülei – szerencsére nem – nyaggatják unoka miatt.

„A társadalmi nyomással pedig szándékosan nem foglalkozom, nem engedem, hogy hatással legyen a döntéseimre. Persze, tisztában vagyok azzal, hogy telik az idő. Harminckét éves vagyok, ez az a kor, amikor már ketyeg a biológiai óra, de tudni fogom, mikor leszek kész az anyaságra. Per pillanat különösen élvezem az életem úgy, ahogy van” – mesélte.

Forrás: Blikk