Südi Iringó új életet kezdett párjával
2021-10-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Südi Iringó éveken keresztül volt meghatározó tagja a Szombat esti láz műsorának, amelyben az évadok során olyan férfiak oldalán mutatta meg kiváló tánctudását, mint Hajas László, Somló Tamás, Stohl András, Istenes Bence vagy Heilig Gábor.

 

A közös produkciók nyomán egyértelműen a nézők egyik kedvencévé vált, ám rajongói egyre kevesebbet találkozhattak vele, mostanra pedig teljesen eltűnt a képernyőkről. A Story Magazin megkeresésére most elárulta, mi áll ennek hátterében.

„Közel negyvenévesen azt érzem, ideje lenne új mederbe terelni az életem. Egyelőre nem látom a következő lépést, így kivárok. Noha meg kell jegyeznem, nem szeretem a változásokat. Na, ehhez képest épp nemrég adtuk el a párommal a budapesti házunkat és költöztünk ki vidékre, egyelőre egy ideiglenes helyre” – magyarázta a versenytáncos, majd arra is kitért, hogy szerelmével milyen helyen is tervezik a közös jövőjüket.

 

„Vettünk egy telket, amire hamarosan elkezdünk építkezni. Most még bozótot irtunk, fát vágunk, kerítést építünk, de hogy mindezt élvezni is fogom, azt pesti lányként sosem gondoltam volna. Van, hogy kimegyünk és csak ülünk csöndben, egyedül... A szarvasbőgést, a madárcsicsergést hallani és imádom! Annyira pörgős húsz év van mögöttem, hogy jelenleg nem vágyom másra, mint elvonulni a világ zajától.”

Forrás: Blikk