Stohl András először beszélt szerelméről
2017-09-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Stohl András először, teljes nyíltsággal beszélt szerelméről, Vicáról és kapcsolatukról.Az 50 éves színész már közel egy éve elköltözött otthonról, hogy együtt élhessen szerelmével, Vicával. Imád vele lenni, és bár rengeteget dolgozik, valamint a gyerekeivel is sok időt tölt együtt, harmonikus kapcsolatban élnek.

- Nagyon jó tulajdonsága, hogy nem akar megváltoztatni, inkább bebizonyította, hogy olyan társai lehetünk egymásnak, ahol nincs főnök, nincs alá-fölé rendelt viszony, nincs olyan, hogy nekem valamit lehet, neki meg nem. Egy kérése volt, hogy mindig merjünk egymáshoz őszinték lenni, mert akkor tudunk fejlődni és jobbá válni. Azt szokta mondani, azon van, hogy ne csak a szerelmem legyen, hanem a szeretőm, a párom, a legjobb barátom is, anyám helyett anyám, a testvérem, a cinkosom, a mindenem. Jó úton jár. Mindig meghallgat, figyel rám, ha tanácsot kérek tőle - mondta a Best magazinnak Stohl András, aki hozzátette, Vica már a szüleinek is bemutatta, akik elfogadják és szeretik őt.A zsűrizésbe is belekóstoló Stohl azt is elmesélte, Vicával már 14 évvel ezelőtt is felfigyeltek egymásra, ám akkor nem volt lehetőségük megismerkedni, viszont egy évvel ezelőtt jó időben voltak jó helyen és egymásba szerettek.

Stohl elmondta, Vica egy őszinte, nyíltszívű lány, akiben semmilyen előítélet nincs vele szemben, ráadásul a gyerekeit is nagyon megszerette.

Forrás: Blikk