Som-Balogh Edina elárulta a nőiesség titkát
2020-02-08  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A szépség relatív: Som-Balogh Edinának ez a fogalom első sorban a belső értékeket jelöli, mint mondja, egy szép arc, mosoly vagy csillogó tekintet nélkül mit sem ér.

„Egy mosoly sokszor többet ér, mint egy jó smink. Ha a családi háttér biztonságot ad, ha elégedett vagyok külsőmmel, akkor szépnek érzem magam. Ha valami bánt, azonnal meglátszik rajtam” – mesélte Edina a Best magazinnak. A színésznő szerint a magabiztosság is egy adottság, férjére irigykedik is emiatt, hiszen neki a mai napig kell ezen dolgoznia.


"Csak akkor vagyok biztos valamiben, ha sokszor kapok pozitív visszajelzést. Ha új feladatot kapok, rendszerint szétgörcsölöm magam, hogy sikerüljön, és addig nem nyugszom, amíg nem tudom maximálisan teljesíteni. ”

Ugyanígy szerinte a nőiességet sem lehet csak külsőségekben meghatározni:

„A rúzstól és magas sarkútól még nem lesz nőies valaki. Ez a fajta kisugárzás vagy van, vagy nincs. Mostanában sokszor tapasztalom, hogy eltűnt a nőkből a kecsesség és a lágyság. Én is sokszor szeretnék simulékonyabb, kedvesebb lenni” – zárta gondolatait a csinos színésznő, aki bevallotta: nagyon jól tud esni neki, ha párja bókokkal árasztja el.Forrás: Blikk