Sokan bántják új kapcsolata miatt Anikót
2017-12-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat A műsorvezető rengeteg kritikát kapott, miután nyilvánosan felvállalta új kapcsolatát.Nádai Anikó és Aurelio már boldogan felvállalják kapcsolatukat. A fogadtatása azonban nem volt rózsás. Sokan megtámadták a műsorvezetőt a hozzászólásokban.

- Azt hittem, több eszed van – írta egyikük.

- Ezzel sok rajongód szemében csalódást okoztál szerintem, mindenesetre nem beszélek más nevében de az enyémben igen -1 követő/rajongó – olvasható a kép alatt, akivel többen egyet is értenek.

Anikó nem hagyta szó nélkül a támadásokat, reagált rájuk, elárulva, hogy nagyon is számított erre a reakcióra:- Köszönöm a pozitív és negatív kommenteket egyaránt! Higgyétek el, erre fel voltam/voltunk készülve. Várható volt, hogy sokak szerint nem illünk össze, ezt kérlek, bízzátok ránk! Rengeteg furcsa páros volt már a történelemben. Az, hogy ő milyen valójában, szintén csak én tudom. Több szeretetet, tiszteletet és figyelmet kapok Tőle, mint amit remélni mertem, hogy kaphatok még valaha az életben. Kérlek, ne ítélkezzetek, majd az idő bebizonyítja, van-e keresnivalónk egymás mellett. Büszkén vállalom, hogy Ő az én párom, és nem számít, ki mit mond vagy gondol.... Azt pedig végképp szeretném, ha a kisfiamat ebbe nem kevernénk bele! Minden döntésünknek következménye van, és én mindezt vállalom! Külön köszönöm azoknak, akik szurkolnak nekünk! Szép estét!

Forrás: Blikk