Singh Viki elárulta, mitől függ számára a családalapítás
2021-02-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Singh Viki arról mesélt a vele készített interjú során, hogyan hatnak rá azok a képek, melyeket a közösségi médiában vél felfedezni, miközben ő maga is igyekszik a lehető legjobb formában tartani magát.

 

Az énekesnő, aki pár napja ünnepelte 35. születésnapját most arról beszélt többek között, hogy két évvel ezelőtt egyfajta átalakulás vette kezdetét az életében:

„Két éve kezdődött az átalakulásom, próbálom megtartani a formám és az arcom fiatalságát. Színpadon állok és a képernyő előtt dolgozom, nem engedhetem meg magamnak, hogy megöregedjek. Nehéz elfogadni, hogy könnyebben szaladnak fel a kilók, és nehezebben mennek le, vagy egyáltalán nem... El kellett fogadnom, hogy már nem vagyok húszéves!” – mesélte nyílt őszinteséggel, majd egy másik problémáról is hasonlóképp nyilatkozott a HOT! magazinnak, mely az önmagukat tökéletesnek mutató, többségében retusált képekkel villogó lányok világába kalauzol el minket egycsapásra.

„Amikor látom, hogy mások milyen fotókat posztolnak, egyszerűen lelki beteg leszek, előjönnek a komplexusaim. Azt érzem, hogy nem vagyok elég jó: nem elég nagy a mellem, nem vagyok elég vékony... Legszívesebben kidobnám a mérleget” – fogalmazta meg.

„Akkor eszmélek rá, hogy mennyire rossz ez az egész, amikor már takargatom magam a párom előtt. Ilyenkor jön egy 'átkattanás', és minden újra visszaáll a rendes kerékvágásba” – mondta, majd azt is megosztotta, mi a legfontosabb számára, ha családalapításról van szó.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????? ???? (@singhvikiofficial) által megosztott bejegyzés


„A gyerekkori rossz emlékek miatt nagyon fontos számomra az anyagi biztonság, főként emiatt érzem úgy, hogy még nem fér bele az életembe a családalapítás. Szeretném megalapozni a jövőmet. Muszáj fiatalon tartanom magamat, még nem értem fel a csúcsra” – zárta szavait Viki, aki boldog párkapcsolatban él szerelmével, Tamással, akivel új vállalkozása keretin belül szakmabeli társainak énektanárként segít megtanulni egy bizonyos éneklési módszert.

Forrás: Blikk