Shakira gyógyszereken él fájdalmas szakítása miatt
2023-02-23  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Újabb részletek láttak napvilágot Shakira és Piqué viharos szakításáról. Az énekesnő annyira maga alatt van, hogy még gyógyszeres kezelésnek is alá kellett vetnie magát a történtek miatt a nyugalma érdekében.

A mai napig derülnek ki újabb és újabb részletek Shakira és Piqué szakításával kapcsolatban, ami szinte az egész világot érdekli. Az énekesnő és a korábbi futballsztár nem túl békésen vált el egymástól. A páros mindkét tagja azóta is dobálja a sarat a másikra a nyilvánosság előtt, de arról eddig nem sokat lehetett olvasni, hogy az előadót lelkileg mennyire érintették rosszul a történtek.

A dél-amerikai lapokból kiderült, hogy az énekesnő csak úgy tudott megszabadulni a stressztől, hogy pszichológushoz járt, illetve gyógyszeres kezelésnek is alá kellett vetnie magát, hogy tovább tudjon lépni.

"Shakira mindezek nélkül képtelen volt megszabadulni a stressztől, valamint a saját és gyerekei jövőjével kapcsolatos aggályaitól" - írták a 46 éves popsztárról. Állításuk alapján Shakira nem tudta feldolgozni, hogy a gyermekei apja miért hagyta ott őt egy fiatalabb nőért, ezzel szétrombolva a családot.