Schumacher Vanda a Tinderen keresi a szerelmet
2023-08-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

A Redditen tette közzé egy felhasználó, hogy Schumacher Vandába botlott bele a Tinderen. A műsorvezető már korábban is regisztrált a népszerű társkeresőre, és akkor el is mondta, mi a véleménye az online ismerkedésről.

„Szerintem normális, ha valaki fent van egy társkereső oldalon. Szingli nő vagyok, és néha mindenkinek vannak magányos estéi. Amikor átutaztam a fél világot és hazaérek, eszembe jut, milyen jó lenne, ha ott lenne mellettem egy férfi. Aztán fellapozom a társkeresőt, látom, hogy van választék bőven, más is keres társat. Azért vagyok egyedül, mert ez az én döntésem, amíg nem találok valakit, akivel igazán boldog lehetek” – nyilatkozta Schumacher Vanda tavaly ősszel.

A műsorvezető Tinder-profilját egy Reddit-felhasználó szúrta ki a társkereső oldalon. Azt nem tudni, hogy Schumacher újra regisztrált, vagy soha nem is törölte profilját, de a mostani is valódinak látszik.

Schumacher Vanda nemrég az RTL Celebrandi műsorában kereste a szerelmet, ám a műsor egyik legérdekesebb pontja az volt, amikor egy másik híresség, Köcse György kezdte neki csapni a szelet. Látható volt, hogy a fiatal tévés annyira nincs odáig a táncosért, így abból a románcból nem lett semmi.