Schmuck Andor válik fiatal feleségétől
2021-05-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Közösségi oldalán tudatta Schmuck Andor, hogy vége a házasságának. Szűkszavúan csak ennyit írt, "Házasság felbontása, Eszterrel úgy döntöttünk elválunk." Vége a mesének, ahogy kép is mutatja a bejegyzésénél. 

A celebbé vált egykori politikus és fiatal párja, Hanák Eszter 2019 márciusában ismerkedtek meg, hetekkel később már el is jegyezték egymást. A 27 év korkülönbség ellenére fél év múlva, szeptemberében már kimondták a boldogító igent, az esküvőjükön Fodor Zsóka és Korda György voltak a tanúk. Bő másfél évig tartott a házasságuk.

 

Az esküvőjük után nemcsak a közvéleményt, hanem az adóhatóságot is meglepték, ugyanis pár nappal később a nászajándékokat átadták a hajléktalanokat segítő alapítványnak, ezután befizették a 18 százalékos kötelező adó illetéket.

A megismerkedésük történetét Schmuck korábban Berki Krisztiánnak egy 2019-ben a Sláger Tvn-n futó műsorában mesélte el:

„A Bazilika lépcsőjénél találkoztunk, Eszter megbotlott, majd szinte a karjaimba esett. Elkaptam, aztán adtam neki egy névjegykártyát a biztonság kedvéért. Másnap felhívott, én pedig elhívtam egy randira. Ez egy keddi napon volt, szerdán már együtt laktunk." - mondta akkor.

Forrás: Blikk