Sarka Kata kimondta: vége
2017-01-06  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Sarka Kata: Végre kimondom, hogy Petivel a házasságom véget ért. Kata úgy gondolja, hárman is megállják majd a helyüket.A Hajdú házaspár a karácsonyt ugyan még együtt, de a szilveszter estét már külön töltötték. A csütörtöki Story magazinban megjelent hírek szerint a Frizbi házigazdája egy új barátnő oldalán köszöntötte a 2017-es évet, de ezeket az értesüléseket Hajdú maga cáfolta csütörtök délelőtt a Facebook-oldalán.

A bejegyzést Sarka Kata sem hagyta szó nélkül, úgy látta, hogy elérkezett az idő és véget vetett a találgatásoknak, hiszen elmondta, Hajdúval való házassága végleg véget ért."Sziasztok!

Mivel a mai sajtóban olvashattátok, ezért nem mondok újdonságot azzal, ha végre kimondom, hogy Petivel a házasságom véget ért. Az okokról nem szeretnék beszélni sem most, sem a jövőben, kérlek, hogy ezt tartsátok tiszteletben! Nagyon nagyon jó érzés, hogy ennyien írtok, és ennyien bíztattok! Hiszem, és tudom, hogy minden rendben lesz velünk a jövőben, és megálljuk a helyünket hárman is! Nehéz időszakon vagyunk túl, de az élet engem igazol, hogy jó döntést hoztam!

Köszönöm, hogy ennyien vagytok mellettem nap, mint nap!"

Forrás: Bors