Sáfrány Emese kitálalt Intivel való szakításáról
2023-02-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Az elmúlt hetekben szárnyra kapott a szóbeszéd, miszerint Sáfrány Emese és Zuber Krisztián, avagy művésznevén Inti szakíthattak. A légtornász most azonban elárulta, hogy mi történt valójában közte és zenész között.

 Emesét tavaly rengeteg csapás érte: szakított egykori kedvesével, Ádámmal, ami annyira megviselte őt lelkileg, hogy egy pszichológus segített neki feldolgozni a történteket. Később rátalált a szerelem a TNT zenekarból ismert Inti személyében. Ám mivel a férfinak régóta gondjai voltak a szívével, sürgősen meg kellett műteni, ami szintén nagyon nehéz időszak volt az egy gyermekes édesanya számára.

Nyáron barátnője, VV Anett került be súlyos sérülésekkel a kórházba, miután ayahuasca hatóanyagot is tartalmazó teát ittak, amitől az egykori valóságshow hős szörnyű dolgokat hallucinált kezdett hallucinálni, menekülés közben pedig megsérül.

Ám ezek után sem értek véget a megpróbáltatások, karácsony napján ugyanis betörtek a belvárosi Emese stúdiójába, és közel félmilliós kárt okoztak neki: megrongálták az ajtót, és több kelléket is eltulajdonítottak a lakásból.

Mindennek tetejébe felröppentek olyan hírek, hogy mivel az édesanya és az énekes egyre kevesebb közös képet posztol a neten, ezért válságba kerülhetett a kapcsolatuk, sőt egyesek szerint már régóta nincs is együtt a sztárpár.

Emese ősszel azt nyilatkozta, hogy minden rendben van, csak besokalltak attól, hogy mindenki a magánéletükre volt kíváncsi, ezért meghúztak egy határvonalat.

Most pedig szűkszavúan csak ennyit felelt arra a kérdésre, hogy jelenleg is egy párt alkotnak-e Intivel, vagy igaznak bizonyulnak-e a pletykák:

Már korábban megbeszéltük, hogy nem nyilatkozunk arról, ami velünk történik

– mesélte.

Hogy mi az igazság valójában, azt csak ők tudják, ugyanis válasza nem volt elég egyértelmű.