Hódi Pamela hatalmas lagzit tervez
2023-02-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Hódi Pamela már a második esküvőjét tervezgeti Tóth Bencével, de a nagy nap még várat magára. A kétgyermekes édesanya szeretné, ha Evolet is meg tudná élni a pillanatot, viszont néhány részletet már most elárult a menyegzővel kapcsolatban.

Hódi Pamelához öt évvel ezelőtt kopogtatott be újra a szerelem Tóth Bence személyében. Bár össze tudták kötni az életüket, mivel a pandémia kellős közepén volt az esküvő, nagyon gyorsan le kellett tudniuk, és nem sikerült olyan álomszerűre, mint ahogy azt az édesanya kislányként elképzelte. Mindössze 20-30 fő vehetett részt akkor az eseményen, de ők jóval nagyobb bulit akarnak csapni, minimum 120 fővel.

„Öt év nem kevés idő manapság, főleg, hogy egy kisgyerekes időszakot is megéltünk, ami sok kapcsolatot megváltoztat. A miénket is megváltoztatta, de nem távolodtunk el, erre tudatosan figyeltünk. Örülök, hogy úgy érzem: újra hozzámennék Bencéhez. Nem hiszek abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást, inkább akarjuk ugyanazt... Vágyunk arra, hogy legyen egy nagyszabású, ahová mindenkit meghívhatok. Már ki is néztem, milyen ruhát szeretnék és persze templomi szertartást” – ecsetelte lelkesen Pamela, és hozzátette: kedvese is szeretne egy nagyszabású lakodalmat.

„Nagyon vágyom egy templomi esküvőre, illetve arra, hogy mindenki ott lehessen. Az egész család, barátok, hogy ne az legyen, mint a Covid ideje alatt. Körülbelül öt óra alatt le kellett zavarnunk az esküvőt, és 20 fő lehetett csak ott. De ez még várat magára, hogy a kicsi is nagyobb legyen és értékelni tudja majd azt a napot. Én ezt tényleg gyerekkorom óta látom magam előtt, hogy nagy habos ruhában bemegyek a templomba, és ott vár a férjem, majd felemeli a fátylam. Így még ez az álmunk picit várat magára, de ami késik, nem múlik” – taglalta.