Sáfrány Emese az Intivel való kapcsolatáról mesélt
2022-10-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Sáfrány Emese sok nehézségen esett át az elmúlt hónapokban. Áprilisban szakított kisfia édesapjával, majd júliusban egy teaszeánszon vett rész Béres Anettel, aki másnap reggel hirtelen eltűnt, és akire ezt követően életveszélyes állapotban találtak rá. Szeptemberben pedig új párja, Inti került kórházban szívproblémák miatt.

A légtornász erős nőnek tartja magát, aki a problémák súlya alatt nem összeomlik, hanem erőre kap és még kitartóbb lesz. Bár nem tagadja, az elmúlt időszak történései őt is megviselték, szakember segítségével sikerült mindent feldolgoznia.

– Sosem titkoltam, hogy szoktam segítséget kérni. Ez szerintem ma már nem tabutéma, sőt, beszélni kell róla. Merjünk segítséget kérni, ha lelki problémáink adódnak! Nekem is volt időszak, amikor jártam pszichológushoz, időnként családállításra is el szoktam menni, és rendszeresen járok coachoz is, aki most is sokat segített abban, hogy átvészeljem az elmúlt időszak történéseit – kezdte Emese, akit a legjobban a párja, Inti egészségi problémái viseltek meg.

– Nagyon aggódtam érte, és mellette voltam, amikor csak tudtam. Nem volt könnyű időszak, de annyi a pozitívuma, hogy szorosabb és komolyabb lett a kapcsolatunk. Szerencsére Inti jól van, hála a sok gyógyszernek. Még vár rá egy beavatkozás, aztán, reméljük, ezt is magunk mögött tudjuk hagyni.

A légtornász eddig csak szűkszavúan nyilatkozott a zenésszel való kapcsolatukról, ám most a Blikknek elmesélte, hogy minden a 2020-as A Konyhafőnök VIP-pel kezdődött.

– Csak pár napig találkoztunk a fogatás alatt, mert ő hamar kiesett. Ott nem is nagyon szólt hozzám, amit utólag viccesen meg is szoktam neki jegyezni. Akkor mind a ketten párkapcsolatban éltünk, de azért észrevettük egymást. Emlékszem, átfutott a fejemen, hogy milyen jó pasi. Aztán ő szingli lett, és amikor megtudta, hogy én is szakítottam a kisfiam édesapjával, rám írt. Elkezdtünk beszélgetni, de hosszú időbe telt, mire nyitni tudtam felé, és egy pár lettünk – emlékezett vissza Emese, aki azt is elárulta, hogy a szerelme erős támasz a hétköznapokban.

– Inti pont úgy tud mellettem lenni, ahogy arra vágyom. Nagyon jól kezeli, hogy a volt párommal szinte naponta találkozunk a közös fiunk miatt, sőt, sokat segít abban, hogy ezt én is jól tudjam kezelni. Elképesztően megértő és elfogadó velem. Engem csomagban kapott Nolennel együtt, és Intinek ez sosem jelentett gondot, sőt a gyerekem körüli teendőkből is maximálisan is kiveszi a részét. Ha kell, megeteti vagy éjszaka velem együtt felkel hozzá.